Uutiset

MSC panostaa Kiinaan - mukana yksi Aasian parhaista kokeista

Kirjoitettu 26/10/2015

Kategoria MSC Cruceros

MSC Lirica siirtyy keväällä 2016 liikennöimään Aasiassa ja niinpä varustamo onkin ottanut ruokalistojen suunnitteluun mukaan todellisen huippunimen ja gastronomiasta vastaa yksi alueen parhaista kokeista, Jeremy Leung.Aluksen kotisatamana tulee olemaan Shanghai ja valittava on aluksi 3-4 päivän risteilyjä Koreaan ja Japaniin.

Arkistoidut: [MSC] [lirica] [Aasia] [Kiina]

Serenade of the Seas palaa ensi kesäksi Eurooppaan

Kirjoitettu 16/10/2015

Kategoria Royal Caribbean

Serenade of the Seas risteilee Kööpenhaminasta Norjan vuonoille kesällä 2016. Jos olet kiinnostunut upeasta luonnosta ja vaikuttavista kohteista Pohjois-Euroopassa, ovat nämä vuonoristeilyt hyvä vaihtoehto kesän lomia suunnitellessa!

Arkistoidut: [royal caribbean] [Serenade of the Seas] [norjan vuonot]

Liberty of the Seas uudistuu

Kirjoitettu 16/10/2015

Kategoria Royal Caribbean

Helmikuussa 2016 Liberty of the Seas menee kuivatelakalle ja uudistuu huomattavasti, sillä alukseen  saadaan enemmän Royal Caribbeanin suosittuja ja tunnettuja ominaisuuksia. Liberty of the Seas risteilee 7 yötä Galvestonista, Texasista läntiselle Karibialle.

Arkistoidut: [royal caribbean] [liberty of the seas]

Harmony of The Seas jo varattavissa

Kirjoitettu 15/09/2015

Kategoria Royal Caribbean

Royal Caribbeanin uusin ja upein alus harmony of the Seas on nyt varattavissa online Logitravelin kautta. Alus risteilee ensi kesänä Välimerellä kotisatamanaan Barcelona. Tutustu laivaan ja sen tarjontaan ja varaa risteilysi  online kauttamme ja nyt jos koskaan kannattaa hyödyntää Royal Caribbeanin upeat lapsialennukset, sillä korkeasesongin ulkopuolella lapset ovat mukava usein vain pelkillä vero...

Arkistoidut: [royal caribbean] [Harmony of the Seas]

Luksusshoppailia uusimmalla NCL aluksella

Kirjoitettu 11/09/2015

Kategoria Norwegian Cruise Line

Marraskuussa ensiristeilynsä tekevällä Norwegian Escapella on panostettu myös ostosmahdollisuuksiin ja uusimpina yhteistyökumppaneina ovat Lacoste ja Carolina Herrera. Molemmat ovat muuten ensimmäistä kertaa yritysten historiassa mukana risteilyaluksilla omina myymälöinään. Laivan tarjonta on muutenkin huippuluokkaa ja mukana ovat mm Jimmy Buffet’s Margaritaville;  Iron Chef Jose Garces; Michael M...

Arkistoidut: [NCL] [Norwegian Escape]

Costan uudet alukset tulevat myös olemaan Turusta

Kirjoitettu 28/07/2015

Kategoria Costa Cruceros

2019 ja 2020 saa Costa Cruises liikenteeseen kaksi maailman matkustuskapasiteetiltaan suurinta alusta ja molemmat valmistuvat Meyerin Turun telakalta. Alusten teemana on tietenkin Italia ja alukset tulevat olemaan erittäin ympäristöystävällisiä. Molempien voimanlähteenä käytetään nestemäistä luonnonkaasua (LNG), jota pidetään yleisesti puhtaimmin palavana fossilisena energialähteenä.

Arkistoidut: [costa] [Turku] [Meyer]

MSC Opera Kuubaan

Kirjoitettu 07/07/2015

Kategoria MSC Cruceros

MSC Cruises tekee mainion vedon käyttäen hyväksen Kuuban tällä hetkellä nauttiman mediasuosion ja siirtää Operan sinne. Pääsatamana tulevana talvikautena tulee olemaan Havanna ja ensimmäinen risteily toteutuu 22.12.2015. Reittinä Jamaika, Cayman Islands, Meksiko ja kaksi yötä Havannassa, joka antaa hienon mahdollisuuden tutustua tähän upeaan kaupunkiin.

Arkistoidut: [MSC] [opera] [kuuba] [havanna]

Uudet Carnivalin alukset tehdään Suomessa

Kirjoitettu 19/06/2015

Kategoria Carnival

Carnival rakennuttaa neljä matkustakapasiteetiltaan maailman suurinta risteilijää Suomen Turussa. Matkustajia laivoille mahtuu huikeat 6 600. Tähänastinen ennätys, 6 360 on myös Turussa rakennetuilla  Oasis of the Seas ja Allure of the Seas -risteilijöillä.Carnival rakennuttaa kaksi risteilijää Turussa ja sen lisäksi vielä kaksi Papenburgin telakalla Saksassa.

Ovation of the Seas aloittaa liikennöinnin 2016

Kirjoitettu 04/06/2015

Kategoria Royal Caribbean

Uusin Quantum-luokan alus Ovation of the Seas aloittaa liikennöinnin keväällä 2016 ja muutaman Southamptonista alkavan rietsilyn jälkeen aloittaa laiva siirtymisen kohti Kiinaa, jossa sen kotisatama aluksi tulee olemaan. Siirtymäreittiä on pilkottu eri risteilyiksi ja mukaan voi tulla vaikkapa Barcelonasta Dubaihin. Ovation of the Seas risteilyt ovat varattavissa online Logitravelilta.

Costa Favolosa tänä kesänä Pohjolassa

Kirjoitettu 04/06/2015

Kategoria Costa Cruceros

Costa Favolosa viettää tulevan kesän (2015) Pohjois-Euroopassa ja risteilee Itämerellä sekä Norjan vuonoilla. Lähtösatamana helposti ja edullisesti lentämällä saavutettava Kööpenhamina.