Lento + hotelli Barcelona

Hakee lähtöpaikkaa...

Ladataan kohteita...

Varaa hotellisi helposti

Ladataan kohteita...

Lento+hotelli -paketit kohteeseen BarcelonaLaaja lomapakettivalikoima kohteeseen Barcelona

Kampanjan Barcelona risteilytErikoislähdöt

Katalonian pääkaupunki odottaa

Katalonian pääkaupunki odottaa

Barcelona, historiaa ja nykyaikaa

Tutustu Sinäkin Barcelonaan, yhteen Euroopan tärkeimmistä kohdekaupungeista ja koe Katalonian kutsu. Barcelona ei jätä ketään kylmäksi, vaan kaupunkiin on suorastaan pakko palata aina uudelleen ja uudelleen.

Nähtää Barcelonassa

Barcelonassa on "sitä jotakin" ja kun siellä olt kerran käynyt, mieli tekee palata uudellen. Koe kaupungn erilaiset ja monipuoliset korttelit kuten Barceloneta, Bariio Gothic ja vaikkapa Eizample!

Syö ja juo Barcelonassa

Barcelonasa on mahdollisuus myös maistella muiden Espanjan alueiden erikoisuuksis, joten etsipä itsellesi vaikkapa jokin suosittu baskiravintola ja illallista txakolin ja pintxojen kera.

MATKADOKUMENTTIEN LÄHETTÄMINEN: Kuinka ja koska saan kaikki matkaani liittyvät paperit?

Lähes kaikkien lentoyhtiöiden liput ovat nk. elektronisia lippuja, jotka saat suoraan sähköpostiisi.

Tulosta se mukaasi, vaikkakin normaalisti láhtöselvityksessä riittää, että näytät vain passiasi. Tarkista kuitenkin etukäteen, vaatiiko lentoyhtiösi lähtöselvityksen tekemistä etukäteen ennen lentokentälle tuloa. Mikäli sitä vaaditaan, ja saavut tekemättä sitä, voit joutua maksamaan lisämaksun päästäksesi matkaan! Hotelli- ja autonvuokrausvoucherit on aina tulostettava mukaan. Kuin myös junaliput ja lentokenttäkuljetuksen voucher.

siirry ylös