Matsubara Hotel

Matsubara Hotel

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}.

Matsubara Hotel

Sao Paulo - Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Erittäin suosittu kohde!

6 majoitusta on varattu viimeisten 15 minuutin aikana kaupungista Sao Paulo

Viimeisimmät mielipiteet hotellista

8 Erittäin hyvä
Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Erittäin hyvä

Perustuu 465 asiakaspalautteet

Arvostelut 4,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Sijainti

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Hiljaisuus huoneessa

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Huoneet

Arvostelut 4,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Palvelu

Arvostelut 3,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Hinta - Laatu

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Siivous

Näytetään 5 merkittävää mielipidettä Tripadvisor-mielipiteiden kokonaismäärästä, joka on 465

W

williampaulocosta

03/07/2019

Arvostelut 5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Erinomainen sijainti”

Olen asunut siellä kaksi päivää. Sijainti on täydellinen (naapuri Ibirapuera) lähellä puistoa, kuntosalia, ravintoloita ja noin 800 m kauniista ostoskeskuksesta (13. toukokuuta). Huone oli puhdas ja mukava. TV: llä oli paljon kanavia katsella. Se tarjoaa hyvän aamiaisen, jossa on runsaasti erilai... lisää

S

Stanislaw1972

Krakova, Puola

29/11/2018

Arvostelut 3 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Vain hotelli ...”

Hyvä sijainti, tilavat huoneet, siistit huoneet, ei paha aamiainen - ja se kaikki koskee etuja. Haitat: vanha, likainen kuntosali; alhainen unen laatu (hotellin keskeinen osa on avoin tila, joten kaikkialla on kohinaa). Henkilöstö - keskiarvo.

J

japanweekender

Tokio, Japani

22/06/2018

Arvostelut 3 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Vanhat huoneet, uima-allas ei lämmitetty, tylsä ​​aamiainen”

Se on okei perushotellille, vain pienimmille mukavuuksille ja 24h-vastaanotolle. Pysyn täällä paljon yrityksille ja se palvelee tarkoitusta, se on hyvällä alueella. Aamiainen on tylsää, ei ole muuttunut viime vuonna, jota kävin monta kertaa. Joka tapauksessa, yhtiömme pitää hotellivarauksen, mutt... lisää

G

Gabrielfeb

São Paulo, SP

16/02/2018

Arvostelut 3 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Erinomainen vanha hotelli”

Olen ollut tässä hotellissa yhden yön oleskelua varten, sillä se sijaitsee hyvällä paikalla Paulista-kadun ja metroaseman lähellä. Tämä hotelli on melko vanha ja makuuhuoneet saattavat tarvita remontin, mutta ne ovat erittäin mukavia ja hyvä sänky ja japanilainen tyyli kylpyhuone. Henkilökunta ... lisää

E

ERICCheung8888

Singapore, Singapore

07/01/2018

Arvostelut 3 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Hyvä aamiainen, hyvä wifi, iso huone”

Pysyn 1 yö 2. marraskuuta. Alla on minun kommenttini. . . Henkilökunta on hyvä ja ilo. Hyvä aamiainen. . . . Maku on hyvä Hyvä wifi, hyvä yhteys. Big Room, alue on iso, mutta jotkut laitokset ovat vanhin.

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas, sauna ja kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä ja televisio julkisissa tiloissa.

Miten päästä sinne

Sao Paulo - Katso kartta

Kaupungissa São Paulo (Jardins)

Avenida Paulista sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä ja Praça da Liberdade 10 minuutin ajomatkan päässä majoitusliikkeestä. Theatro Municipal de São Paulo sijaitsee 4,5 kilometrin ja Rua 25 de Março 5,8 kilometrin päässä tästä hotellista.

Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin. Hcorin sairaala - 0,6 km / 0,3 mi Avenida Paulista - 0,6 km / 0,4 mi Santa Catarinan sairaala - 1 km / 0,6 mi Hospital Beneficência Portuguesa - 1,3 km / 0,8 mi Ginasio do Ibirapuera - 1,3 km / 0,8 mi Parque Ibirapuera - 1,4 km / 0,9 mi Conjunto Desportivo Constâncio Vaz Guimarãesin urheilukompleksi - 1,4 km / 0,9 mi A.C. Camargo Cancer Centerin sairaala - 1,9 km / 1,2 mi Nove de Julhon sairaala - 2,5 km / 1,5 mi Museu de Arte Moderna de São Paulo - 2,6 km / 1,6 mi Sirio Libanesin sairaala - 2,8 km / 1,7 mi Renaissance-hotellin teatteri - 2,8 km / 1,7 mi Center 3 -ostoskeskus - 2,8 km / 1,7 mi Teatro Abril - 3 km / 1,8 mi Praça da Liberdade - 3 km / 1,9 mi Lähimmät lentokentät ovat: São Paulo (CGH-Congonhas - São Paulon kansainvälinen lentokenttä) - 7 km / 4,3 mi São Paulo (GRU-Guarulhos - Governador André Franco Montoron kansainvälinen lentokenttä) - 31,8 km / 19,7 mi Majoitusliikkeen ensisijainen lentokenttä on São Paulo (CGH-Congonhas - São Paulon kansainvälinen lentokenttä).

Hotelli eroittuu muista…

Ihanteellinen hotelli lapsiperheille. Hotelli ja tilat suunnattu perheille ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille lapsille!

Tilat ja palvelut

Junior Zimmer1 parisänky ja 1 vuodesohva (125–150 cm leveä) 36 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala kaupunkiin Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 32-tuumainen LCD-televisio ja huippuluokan kanavat Ruoka ja juoma – Ympärivuorokautinen huonepalvelu ja minibaari Sängyt – Allergiatestatut vuodevaatteet, pimennysverhot ja turndown-palvelu Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, designer-hygieniatuotteet ja suihku-/kylpyammeyhdistelmä, jossa on sadesuihkupää Käytännölliset yksityiskohdat – Tallelokero, työpöytä ja puhelin; lisä-/varavuoteet ja ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavilla Master Suite1 suuri parisänky Näköala kaupunkiin Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 32-tuumainen LCD-televisio ja huippuluokan kanavat Ruoka ja juoma – Ympärivuorokautinen huonepalvelu ja minibaari Sängyt – Allergiatestatut vuodevaatteet, pimennysverhot ja turndown-palvelu Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, designer-hygieniatuotteet ja suihku-/kylpyammeyhdistelmä, jossa on sadesuihkupää Käytännölliset yksityiskohdat – Tallelokero, työpöytä ja puhelin Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Hyvä tietää – Vauvansänkyjä tai lisävuoteita ei ole saatavilla Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavilla Executivehuone1 parisänky Näköala kaupunkiin Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 32-tuumainen LCD-televisio ja huippuluokan kanavat Ruoka ja juoma – Ympärivuorokautinen huonepalvelu ja minibaari Sängyt – Allergiatestatut vuodevaatteet, pimennysverhot ja turndown-palvelu Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, designer-hygieniatuotteet ja suihku-/kylpyammeyhdistelmä, jossa on sadesuihkupää Käytännölliset yksityiskohdat – Tallelokero, työpöytä ja puhelin Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Hyvä tietää – Vauvansänkyjä tai lisävuoteita ei ole saatavilla Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavilla Huone1 parisänky 25 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala kaupunkiin Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 32-tuumainen LCD-televisio ja huippuluokan kanavat Ruoka ja juoma – Ympärivuorokautinen huonepalvelu ja minibaari Sängyt – Allergiatestatut vuodevaatteet, pimennysverhot ja turndown-palvelu Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, designer-hygieniatuotteet ja suihku-/kylpyammeyhdistelmä, jossa on sadesuihkupää Käytännölliset yksityiskohdat – Tallelokero, työpöytä ja puhelin; lisä-/varavuoteet ja ilmaiset vauvansängyt saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Liitettäviä/vierekkäisiä huoneita voi olla saatavilla

Tämän hotellissa ravintolan, Blooming Garden, joka on yksi sen 2 ravintolasta, erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Palveluihin kuuluu baari/aulabaari, jos mielesi tekee raikasta juotavaa. Maksuton buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin kello 6.
lisää

Pysäköinti
Pysäköinti
Maksullinen pysäköinti hotellissa
Pysäköinti hotellin lähellä
Vartioitu parkkipaikka
Pysäköintipalvelu
Wifi
Ilmainen wifi
Ilmainen wifi
Internetyhteydellä varustettu tietokone
Ilmainen nopea internetyhteys
Palvelut
Päiväkoti
Aamiaispalvelu huoneeseen
Huonepalvelu
Pesula
Tavarasäilytys
Kassakaappi
Lehtiä
Faksi/kopiokone
Matkatavarasäilytys
Silityspalvelu
Puutarha
Terassit
Kuivapesupalvelu
Myymälät
Turvapalvelu
Kahvinkeitin
Kuivausrumpu
Juhla- ja tapahtumasali
Elektroninen lukko
TV-kanavia lapsille
Lastenhoitopalvelu
Ympäri vuoden avoinna oleva sisäuima-allas
Yksityinen uima-allas
Liiketoimintakeskus
Konferenssikeskus
Kokoushuoneet
Ravintolat
À la carte -ravintola
Buffet-ravintola
Tapahtuma- ja juhlatilat
Ravintola, jossa buffetaamiainen
Kuntosali ja SPA
Kuntosali
Kylpylä
poreallas
Sauna
poreallas
Muut
Ilmastointi
Lämmitys
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Itsepalvelupesula
Pesula
Kuivapesu
Hissi
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Vahtimestaripalvelu
Monikieliset vastaanottovirkailijat
Viihde
Aerobic
Tupakoitsijat
Hotellissa on tupakointialueita
Hotellissa palovaroittimet
Baarit
Baari
Kahvia ja teetä yleisissä tiloissa
Uima-altaat
Ulkouima-allas vain aikuisille
Kieli
englanti
Portugalin
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Saapuminen lähtien: 14.00 h — Lähtö saakka: 12.00 h
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
18
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Vastaanottovirkailijamme ovat monikielisiä:
Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:
Tekikö se sinuun vaikutuksen?

Epävarma? Katso muita majoituksia kaupungissa Sao Paulo

Katso kaikki majoitukset kohteessa Sao Paulo

  • Sao Paulo
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone