Nämä ehdot koskevat internetsivua www.logitravel.fi (myöhemmin SIVU), joka on Logitravel SLU:n (myöhemmin LOGITRAVEL) omistuksessa.

SOPIMUSOSAPUOLET

Toinen osapuoli on TRAVELCONCEPT, S.L.U. (markkinointinimi Logitravel), osoite c/o Logitravel Building, tontti 3B, Parc Bit, Ctra. Palma-Valldemosa km 7,4 - 07121 - Palma de Mallorca (Espanja), Y-tunnus CI. BAL 471,KuVi B-57288193.

Ja toisena osapuolena on ASIAKAS, joka käyttää palvelua varatakseen SIVUN kautta tarjottavia palveluja. ASIAKAS vahvistaa olevansa täysi-ikäinen ja pystyy lakisääteisesti edustamaan itseään ja solmimaan sopimuksen palvelujen ostamisesta hyväksyen varausprosessin aikana esitetyt SIVUA koskevat yleiset ehdot ja säännökset.

YLEISET EHDOT

 1. Logitravel pyrkii pitämään sivuston tiedot ajantasalla, mutta ei ole vastuussa mikäli kolmansilta osapuolilta saanut tiedot eivät pidä paikkaansa.

 2. SIVU on optimoitu káytettäväksi Internet Explorerilla ja Windowsilla. LOGITRAVEL ei ole vastuussa mahdollisista ongelmatilanteista, jotka johtuvat ASIAKKAAN käyttäessä muita selaimia.

 3. LOGITRAVEL toimii sivun ylläpitäjänä ja välittää muiden yhtiöiden matkatuotteita niiden kaupallisten nimien alla. LOGITRAVEL toimii siis ainoastaan ko. palvelujen välittäjänä eikä missään tapauksessa ole ymmärrettävä että LOGITRAVEL tuottaisi esim lentoja, omistaisi hotelleja tai autonvuokraamoja ja muita matkatuotteisiin liittyviä palveluja.

  Halpalentoyhtiöiden lentoja varatessa ASIAKKAAN on hyväksyttävä eri lentoyhtiöiden omat säännöt sekä LOGITRAVELIN ehdot. Tämä koskee myös yksityisyydensuojaa.

  SIVULLA olevat matkapalvelujen esittelyt ja tiedot ovat kolmansien osapuolen LOGITRAVELILLE toimittamia tietoa ja vaikka niitä pyritäänkin päivittämään säännöllisesti, ei LOGITRAVEL ole vastuussa mahdollista virheistä.

 4. ASIAKKAAN rekisteröityessä SIVULLE, hän hyväksyy että LOGITRAVEL tallentaa asiakkaan antamat tiedot elektronisesti ja toimii niiden suojelussa voimassaolevien lakien mukaan:

  • LOGITRAVEL lupaa tietojen olevan tallennettuina turvallisille ja palvelimille, joissa ne ovat suojatut muilta käyttäjiltä.
  • Tietoja ei luovuteta muille kolmansille osapuolille kuin niille, jotka ovat tarpeellisia varauksen loppuunsuorittamista varten.
  • LOGITRAVEL ei käytä sähköpostisoitteita ketjukirjeiden lähettämiseen.
  • LOGITRAVEL sisällyttää sanan "mainos" kaikkiin mainostarkoituksessa lähetettäviin posteihin ja antaa kaikille rekisteröityneille asiakkaille mahdollisuuden muuttaa tai poistaa omia tietojaan.
  • ASIAKAS myöntää LOGITRAVELILLE luvan olla yhteydessä häneen puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse, mikäli yhteydenotto liittyy olennaisesti varaukseen.

 5. ASIAKKAAN tulee olla myös tietoinen siitä, että matkapakettien järjestämisessä toimitaan Espanjan Real Decreto Legislativo 1/2007, 16/112007 mukaisesti noudattaen myös Kuluttajaviraston asetuksia ja säännöksiä. LOGITRAVELIN välittäessä muiden tuottamia matkapaketteja, toimii se välittäjätoimistona ja se on asettanut Kilpailu- ja kuluttajaviraston vaatiman takuun.

 6. SIVULLA voi olla linkkejä muille internetsivuille. LOGITRAVEL ei ole vastuussa niissä olevista tiedoista ja niiden paikkansapitävyydestä.

 7. ASIAKAS on vastuussa kaikkien matkustamiseen liittyvien virallisten matkadokumenttien hankinnasta ja niiden voimassaolosta sekä mahdollisista rokotuksista. Lisätietoja eri maiden säännöksistä löytyy mm. Ulkoministeriön kotisivulta, jossa myös ajankohtaiset tiedotteet eri maiden turvallisuudesta. Rokote.fi antaa ajankohtaista tietoa kohdemaiden terveysmääräyksistä.

 8. Sopimus ASIAKKAAN ja LOGITRAVELIN välillä katsotaan syntyneen, kun maksusuositus on kokonaisuudessaan suoritettu LOGITRAVELILLE. Mikäli maksua ei ole suoritettu, on LOGITRAVELILLA oikeus perua varaus.

  Varauksen loppuunsuorittaminen edellyttää ASIAKKAAN antamaa lupaa laskuttaa palvelun hinta hänen valitsemallaan maksutavalla.

  Kaikki varaukseen liittyvät tiedot ovat tallennetut LOGITRAVELIN palvelimelle ja ASIAKKAALLA on mahdolisuus tarkastella omia varauksiaan kohdassa "Omat varaukset" täyttämällä siellä sähköpostiosoitteensa ja itse valitsemansa salasanan.

 9. ASIAKKAAN hyväksyy, että jos hänellä on jokin reklamaatio, hän ottaa yhteyttä  LOGITRAVELIIN asiakaspalveluosastomme kautta ennen kuin hän toteuttaa mitään käsittelyjä pankkinsa kanssa ja ennen kuin hän ryhtyy mihinkään oikeustoimiin.

  Tämän lausekkeen tarkoituksena ei ole estää oikeuttasi ryhtyä oikeustoimiin tuomioistuimissa tai muunlaisiin riidanratkaisumenettelyihin. Sitä vastoin haluamme tarjota sinulle nopeamman ja kustannustehokkaamman tavan, joka säästää aikaa ja rahaa sekä sinulta että meiltä. Vastineeksi olemme sitoutuneet antamaan sinulle vastauksen lyhyemmässä ajassa, joka on  30 työpäivää

  Asiakaspalveluosaston yhteystiedot ovat: https://www.logitravel.fi/ota-yhteytta/ 

 10. SIVUN käyttäminen on rajoitettu vain yksityishenkilöille ja sen materiaalin osittainenkin lainaaminen on kielletty ilman LOGITRAVELIN kirjallista lupaa.

 11. SIVUN linkittäminen muille sivuille on kielletty ilman LOGITRAVELIN kirjallista lupaa.

 12. Hinnat sisältävät mahdolliset lentokenttäverot, mutta eivät sisällä erillisiä saapumisen tai poistumisen yhteydessä veloitettavia turistiveroja ja muita samankaltaisia maksuja. Myös useiden kaupunkien perimät hotelleille maksettavat majoitusverot ei sisälly majoituksen hintaan, ellei sitä toisin ole mainittu.

 13. Matkadokumenttien postitukseen káytämme kansainvälistä SEUR yhtiötä.

 14. LOGITRAVEL pyrkii pitämään SIVUN tiedot ajantasalla. Mikäli tiedot eivät kuitenkaan vastaa sen hetkistä todellissuutta LOGITRAVELISTÄ johtumattomista syistä, ei se ole vastuussa mahdollisista seuraamuksista. Saatuaan tiedon virheistä, lupaa LOGITRAVEL korjata ne mahdollisimman pian. Mikäli hintatiedoisamme on virheitä ja ASIAKAS on tehnyt varauksen, ei LOGITRAVEL peru kalliimpaa hintaa jo vahvistetusta ja maksetusta varuksesta.

 15. LOGITRAVEL ei ole vastuussa seuraavissa tapauksissa:

  • jos virheitä ilmenee ASIAKKAIDEN tai kolmansien osapuolten LOGITRAVELILLE toimittamissa tiedoissa.
  • jos ASIAKAS rikkoo voimassaolevia tekijänoikeuslakeja koskien kuvia, henkilöitä(kuvissa), omistusoikeuksia tai mitä muuta tahansa oikeutta ilman asianomistajan lupaa ja tallentaa, levittää tai edes osittain kopioi tietoja tai materiaalia.
  • jos SIVULLA esitetyt muille sivuille ohjaavien linkkien tiedot eivät pidä paikkaansa tai ovat harhaanjohtavia.

 16. Kaikki SIVULLA oleva LOGITRAVELIIN liittyvä teksti, kuvat, logot, väriyhdistelmät sekä SIVUN yleinen ulkoasu on LOGITRAVELIN omaisuutta ja sen osittainenkin lainaaminen, kopiointi tai käyttö mihin tarkoitukseen ja miten tahansa on kielletty. Muiden edustettavien yritysten logot ja tavaramerkit ovat heidän omaisuuttaan. Kaikki oikeudet pidätetään.

  LOGITRAVEL pidättää oikeuden muuttaa SIVUN käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Muutetut ehdot astuvat voimaan välittömásti sen jälkeen, kun ne ovat SIVULLA julkaistut.

  LOGITRAVEL pidättää oikeuden poistaa rekisteristä sekä kieltää sivun käytön henkilöltä, joka ei hyväksy varausehtoja ja mikäli henkilö ei muilta osin täytä käyttäjävaatimuksia, esim vähimmäisikää.

  Näihin ehtoihin ja molempia sopimusosapuolia koskien sovelletaan Espanjan lainsäädäntöä ja voimassaolevia säädöksiä, Real Decreto Legislativo 1/2007, 16/11/2007.

 17. Mikäli LOGITRAVEL ottaa yhteyttä ASIAKKAASEEN SMS-tekstiviestillä, ei siihen voi vastata uudella tekstiviestillä. Yhteystiedot asiakaspalveluumme ovat nähtävillä SIVULLA kohdassa Ota Yhteyttä.

 18. Espanjan tiedonsuojalain (Ley Orgánica de Protección de Datos de Carácter Personal, Ley 15/1999, 13/12/1999) mukaisesti LOGITRAVEL sitoutuu suojaamaan ASIAKKAILTA keräämiään tietoja eikä luovuta niitä kolmansien osapuolien käyttöön. Tiedot tallenetaan automaattisesti tiedostoon, jonka haltijana toimii LOGITRAVEL S.L.U., Edificio Logitravel, ctra. Palma-Valldemosa km 7,4, Parc Bit, Palma de Mallorca, alv tunnus B57288193. Yhtiön rekisteröintitunnus arkiston ylläpitämiseksi on 2070610043.

  Hyväksymällä ehdot ASIAKAS antaa suostumuksensa LOGITRAVELILLE lähettää ASIAKKAALLE erikoistarjouksia ja muuta tietoa liittyen matkailuun ja LOGITRAVELIN edustamiin palveluihin.

  ASIAKKAALLA on mahdollisuus halutessaan poistaa tai muuttaa tietojaan rekisteristä.