Menkää kotiin

Lentohakukone. Lentoliput

Useita etuja varaamalla lentosi Logitravelin kautta!

Paras hinta verkossa

Meillä on parhaat lentoliput. Näytämme sinulle lopullisen hinnan heti ensimmäisestä vaiheesta lähtien, ilman piilossa olevia yllätyksiä maksamisen suhteen ja monissa tapauksissa käsittelykulut ovat nolla!

Kaikki yhdistelmät

Tarjoamme yhdistelmiä kaikkien lentoyhtiöiden lennoista ja yhdistämme niitä jopa junamatkoihin

Kaikki extrat

Lisää varaukseesi erilaisia palveluja: matkavakuutus, lento- ja matkatavaraturva, tarkistuskorttien lähettäminen ja paljon muuta!

KÄYTETTÄVISSÄ 24H

Matkusta rauhallisin mielin: tarjoamme apua määränpäässä vuorokauden ympäri 365 päivänä vuodessa

Lennot FAQ

RUUMAAN MENEVÄT MATKATAVARAT: Ruumaan menevien matkatavaroiden määrä ja mahdolliset lisämaksut riippuvat lentoyhtiöstä ja lippuluokasta.

Reittilennoilla se on yleensä 20kg tai 23kg matkustajaa kohden. Halpalentoyhtiöillä lentäessä suosittelemme varmistamaan säännökset lentoyhtiöiltä, sillä kaikilla on hieman toisistaan poikkeavia sääntöjä.

USA:n ja Etelä Amerikan lennoilla sovelletaan usein myös kappalemäärää yhdessä kilojen kanssa.

KÄSIMATKATAVARA: Turvallisuusmääräyksistä johtuen useimmat lentoyhtiöt sallivat vain yhden käsimatkatavaran/matkustaja. Painorajoitus on yleensä  6kg - 10kg, ja enimmäismitat 55cm x 40cm x 20 cm.  HUOM! Eri lentoyhtiöillä voi olla omia rajoituksia, joten suosittelemme sääntöjen tarkistamista yhtiöiltä suoraan.

Mikäli kyseessä on low cost -yhtiö, Sinun tulee ottaa yhteyttä suoraan lentoyhtiöön, sillä LOGITRAVEL ei voi tehdä muutoksia lippuihin. Useimmissa tapauksissa niitä ei voi tehdä edes lentoyhtiön kautta.
Jos lippusi ovat tavalliselta reittilentoyhtiöltä ja haluat tehdä muutoksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin tarkistamme, salliiko varaamasi lipputyyppi niitä. 
  • Mikäli peruutus tapahtuu varauspäivän kuluessa, yleensä lipun voi peruuttaa kuluitta. Veloitamme kuitenkin Logitravelin omat  kulut.
  • Jos peruutus tehdään normaalien toimiston aukioloikojemme ulkopuolella, on huomiotava seuraavaa:
  • Kaikilla lentoyhtiöillä on omat säännökset peruutusten/muutosten suhteen
  • Logitravelin omat peruutuskulut lisätään lentoyhtiöiden mahdollisiin kuluihin.
  • Takaisinmakuja ei suoriteta lipuille, jotka ovat halvempia kuin 75 euroa.
  • Mikäli kyseessä on jokin muutos, Logitravel veloittaa mahdolisten lentoyhtiön perimien kulujen lisäksi omat muutoskulunsa.

Kun olemme ilmoittanet asiakkaalle muutoksen/peruutuksen hinnan, lähetämme myös sähköpostin jossa tarvitsemme hyväksynnän muutoksille.

Muista että nimenmutokset eivät ole mahdollisia lentolippuihin.
Mikäli menopaluulipusta ei käytetä menolentoa, peruuttaa lentoyhtiö automattisesti paluulennon.
Suosittelemme aina matka/peruutusturvavakuutuksen hankkimista ja sen vakuutusehtoihin tutustumista.

Muista saapua kentälle ajoissa. Älä unohda, että suoritettuasi lähtöselvityksen, on vielä edessä turvatarkastus ja siirtyminen lähtöportille, joka joillakin kentillä voi olla suhteellisen kaukana terminaalirakennuksessa. Useimmat lentoyhtiöt vaativat matkustajia olemaan lähtöportilla viimeistään 30 min ennen lentoa.

Suosittelemme olemaan kentällä viimeistään kaksi tuntia ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa (mannertenvälisillä lennoilla kolme tuntia ennen).

On asiakkaan omalla vastuulla tarkistaa koneen lähtöaika ja olla ajoissa paikalla. Logitravel ei ole velvoitetettu korvauksiin, mikäli matkustaja myöhästyy lennolta.

 

Suosittelemme tutustumista tarkemmin eri lentoyhtiöiden omiin ehtoihin niiden kotisivuilla. Tässä muutamia tärkeimpiä:

FINNAIR

NORWEGIAN

AIR BERLIN

FLYBE

Joskus lentoaikatauluihin saattaa tulla muutoksia, joten suosittelemme aikojen tarkistamista 24 h ennen lähtöä. 
  • Low cost: tarkista ajat suoraan lentoyhtiöltä, vaikkakin lähes kaikissa tapauksissa saat heiltä tiedon mahdollisista muutoksista sähköpostiisi.
  • Muut reittilentoyhtiöt; LOGITRAVEL ilmoittaa mahdolliset muutokset sähköpostiisi.Voit myös itse tarkistaa aikataulut suoraan lentoyhtiöiltä soittamalla tai internetin kautta.
Varaukset Galileo
Varaukset Amadeus 

Galileo y Amadeus ovat kaksi tunnetuinta lentolippujen varausjärjestelmää ja niistä löytyvät kaikki varauksiin liityvät tiedot. Lähes kaikki normaalit reittilentoyhtiöt käyttävät yhtä näistä.

Ei, MATKATAVARAT EIVÄT SISÄLLY HINTAAN. Kysymme varausprosessin aikana, otatko mukaan matkalaukkuja ja laskemme uuden hinnan sen mukaan. Muista, että voit ottaa vain ja ainoastaan yhden laukun per matkustaja.

Mikäli haluat lähtöselvityksessä laittaa matkavaroita ruumaan, on se yleensä mahdollista, mutta maksu on monessa tapauksessa korkempi kuin varauksen yhteydessä maksettaessa.