Hotelliketjun BEST HOTELS hotellit

Hotelliketjun BEST HOTELS hotellit

Ketjun BEST HOTELS parhaat hotellit

Hotelliketjun BEST HOTELS hotellissa majoittuminen on aina hyvä idea. Nämä ovat hotelliketjun parhaat hotellit, jotka olemme valinneet sinulle

Hotel Best Sabinal

Hotel Best Sabinal

Roquetas de Mar

8,0Erittäin hyvä (2494 asiakaspalautteet)

Alkaen

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, poreallas ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone.

Hotel Best Osuna Madrid Feria

Hotel Best Osuna Madrid Feria

Madrid

8,0Erittäin hyvä (236 asiakaspalautteet)

Palvelut (+102):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja hääpalvelut. Palveluihin kuuluu ilmainen kuljetus, jolla pääset helposti katsomaan lähellä sijaitsevia nähtävyyksiä.

Hotel Best Roquetas

Hotel Best Roquetas

Roquetas de Mar

8,0Erittäin hyvä (138 asiakaspalautteet)

Alkaen

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja sisäuima-allas.

Hotel Best Terramarina

Hotel Best Terramarina

La Pineda

8,0Erittäin hyvä (324 asiakaspalautteet)

Alkaen

Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa La Pineda. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoitusliike on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 600 metrin päässä majoitusliikelta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 500 metrin matka. Majoitustilojen kokonaismäärä on 102. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2008. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Asiakkaat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Asiakkaat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

Hotel Best Cap Salou

Hotel Best Cap Salou

Salou

8,0Erittäin hyvä (438 asiakaspalautteet)

Palvelut (+35):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Lasten kerho

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, sisäuima-allas ja poreallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin kohteisiin.

Best Lloret Splash

Best Lloret Splash

Lloret de Mar

7,0Erittäin hyvä (236 asiakaspalautteet)

Palvelut (+33):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Infinity-allas

Kohteessa Lloret de Mar sijaitseva, mukava majoitus sopii perheille erinomaisesti. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 2 kilometrin päässä majoitusliikelta. Majoituspaikka sijaitsee 700 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 243 huoneesta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2016. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Matkailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Majoituspaikka sallii pienet lemmikit. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Matkailijat saavat energiaa päivään upeista annoksista, joita on tarjolla eri ravintolavaihtoehdoissa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Hotel Best Benalmadena

Hotel Best Benalmadena

Benalmádena

8,0Erittäin hyvä (1548 asiakaspalautteet)

Alkaen

Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelu ja vartalohoidot. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: ulkouima-allas, sauna, kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, ohjattu lastenhoito- ja kerhotoimintapalvelu ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Best Mojacar

Best Mojacar

Mojacar

8,0Erittäin hyvä (1344 asiakaspalautteet)

Palvelut (+44):

 • Elävää musiikkia
 • Lasten kerho

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, poreallas ja ulkotenniskenttä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Hotel Best Front Maritim

Hotel Best Front Maritim

Barcelona

8,0Erittäin hyvä (113 asiakaspalautteet)

Palvelut (+67):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Wifi

Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin kohteisiin.

Hotel Best Triton

Hotel Best Triton

Benalmádena

8,0Erittäin hyvä (2095 asiakaspalautteet)

Alkaen

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: ulkouima-allas, poreallas, ulkotenniskenttä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, ohjattu lastenhoito- ja kerhotoimintapalvelu ja kampaamo.

Apartamentos Best Pueblo Indalo

Apartamentos Best Pueblo Indalo

Mojacar

8,0Erittäin hyvä (1170 asiakaspalautteet)

Palvelut (+57):

 • Pysäköinti
 • Ilmainen wifi

Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän huoneiston palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Hotel Best Oasis Tropical

Hotel Best Oasis Tropical

Mojacar

8,0Erittäin hyvä (1550 asiakaspalautteet)

Palvelut (+43):

 • Elävää musiikkia
 • Lasten kerho

Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut ja vartalohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, sisäuima-allas sekä poreallas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja kampaamo.

Hotel Andorra Center

Hotel Andorra Center

Andorra la Vella - Escaldes

8,0Erittäin hyvä (664 asiakaspalautteet)

Palvelut (+59):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Hotel Andorra Center sijaitsee Andorra La Vellan keskustassa, ja se tarjoaa aurinkoterassin vuoristonäkymillä. Vieraat pääsevät ilmaiseksi hotellin lämmitetylle sisäuima-altaalle, porealtaaseen, kuntosalille ja saunaan. *Next year 2020 the water area will remain closed for maintenance from 14 to 19/4, both included, the rest of the services will not suffer alterations and will function normally, sauna, Turkish bath and gym

Hotel Best Semiramis

Hotel Best Semiramis

Puerto De La Cruz

8,0Erittäin hyvä (480 asiakaspalautteet)

Alkaen

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu ja vartalohoidot. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: ulkouima-allas, sisäuima-allas, sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Hotel Best Siroco

Hotel Best Siroco

Benalmádena

8,0Erittäin hyvä (2625 asiakaspalautteet)

Palvelut (+35):

 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös sauna ja kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, ohjattu lastenhoito- ja kerhotoimintapalvelu ja ostosmahdollisuudet.

Hotel Best Delta

Hotel Best Delta

Cala Blava

8,0Erittäin hyvä (173 asiakaspalautteet)

Palvelut (+35):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Cala Blava. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 6 kilometrin päässä hotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 17. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 22. 0 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 288 viihtyisää makuuhuonetta. Majoitusta on viimeksi remontoitu vuonna 2016. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Joihinkin makuuhuoneisiin saa pyynnöstä vauvasängyn pienille lapsille. Tämän majoituspaikan yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vieraat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Hotellin tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla vierailijoiden makuhermoja hemmotellaan. Vieraat nauttivat vierailustaan voidessaan käyttää liikuntatiloja ja osallistua hotellin tarjoamaan vapaa-ajan ohjelmaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

Hotel Best Indalo

Hotel Best Indalo

Mojacar

8,0Erittäin hyvä (1114 asiakaspalautteet)

Palvelut (+50):

 • Maksuton pysäköinti hotellin lähellä
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, poreallas ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kampaamo ja televisio julkisissa tiloissa.

Hotel Best Cambrils

Hotel Best Cambrils

Cambrils

8,0Erittäin hyvä (264 asiakaspalautteet)

Palvelut (+32):

 • Elävää musiikkia
 • Lasten kerho

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, sauna ja kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, ohjattu lastenhoito- ja kerhotoimintapalvelu ja pelihuone. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin.

Hotel Best Alcazar

Hotel Best Alcazar

Almuñécar

8,0Erittäin hyvä (1108 asiakaspalautteet)

Palvelut (+49):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: ulkotenniskenttä ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kampaamo ja ostosmahdollisuudet. Palveluihin kuuluu ilmainen kuljetus, jolla pääset helposti rannalle.

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim

Cambrils

8,0Erittäin hyvä (904 asiakaspalautteet)

Palvelut (+29):

 • Aktiviteetteja
 • Lasten kerho

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, sisäuima-allas ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja kampaamo. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin.

Hotel Best Negresco

Hotel Best Negresco

Salou

8,0Erittäin hyvä (367 asiakaspalautteet)

Palvelut (+42):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Cap Salou. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Asiakkaat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 1. 5 kilometrin päässä. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 5 kilometrin päässä majoitusliikelta. Julkiset liikennevälineet ovat matkailijat käytettävissä 1. 5 kilometrin päässä. Majoituspaikka sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 15. 1 kilometrin matka. Tiloihin kuuluu yhteensä 407 viihtyisää majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2008. Hotellin palveluihin kuuluu Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa kaikissa julkisissa tiloissa sekä majoitustiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Vieraat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Liikunnanharrastajat voivat osallistua majoituspaikassa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Hotel Oasis Park

Hotel Oasis Park

Salou

8,0Erittäin hyvä (241 asiakaspalautteet)

Palvelut (+50):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Pysäköinti

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, sisäuima-allas ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, ohjattu lastenhoito- ja kerhotoimintapalvelu ja pelihuone.

Best Michelangelo

Best Michelangelo

Salou

8,0Erittäin hyvä (58 asiakaspalautteet)

Palvelut (+40):

 • Elävää musiikkia
 • Pysäköinti

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja polkupyörien vuokraus. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin kohteisiin.

Hotel Best Los Angeles

Hotel Best Los Angeles

Salou

8,0Erittäin hyvä (54 asiakaspalautteet)

Palvelut (+31):

 • Aktiviteetteja
 • Allasbaari

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja televisio julkisissa tiloissa. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin kohteisiin.

Hotel Best San Diego

Hotel Best San Diego

Salou

8,0Erittäin hyvä (181 asiakaspalautteet)

Palvelut (+35):

 • Elävää musiikkia
 • Ulkouima-allas

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin.

Aparthotel Best Da Vinci Royal

Aparthotel Best Da Vinci Royal

Salou

8,0Erittäin hyvä (431 asiakaspalautteet)

Palvelut (+42):

 • Elävää musiikkia
 • Ilmainen wifi

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja polkupyörien vuokraus. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin kohteisiin.

Hotel Best Sol D'or

Hotel Best Sol D'or

La Pineda

8,0Erittäin hyvä (183 asiakaspalautteet)

Palvelut (+26):

 • Aktiviteetteja
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Kohteessa La Pineda sijaitseva, viehättävä hotelli sopii perheille erinomaisesti. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä majoitusliikelta. 100 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Hotelli sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Asiakkailla on lentoasemalle noin 15. 0 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 320 huonetta. Hotellia on viimeksi remontoitu vuonna 2000. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Vierailijat ihastuvat majoituksessa tarjottaviin aterioihin. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Hotel Best San Francisco

Hotel Best San Francisco

Salou

8,0Erittäin hyvä (361 asiakaspalautteet)

Palvelut (+32):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Allasbaari

Hyödynnä ulkouima-allas ja terassi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin kohteisiin.

Hotel Aranea

Hotel Aranea

Barcelona

8,0Erittäin hyvä (1018 asiakaspalautteet)

Alkaen

Tämä viehättävä, tyylikäs hotelli sijaitsee kätevästi Eixamplen kaupunginosassa, josta kaupunkiin on vaivatonta lähteä tutustumaan jalan. Hotellin kattoterassilta avautuu näkymä maailmankuululle Sagrada Familian katedraalille, jonne hotellilta on vain muutama askel. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyy myös muita kiinnostavia kohteita, kuten Passeig de Gràcia, Gaudín Casa Batlló, Arc de Triomf, Plaça de Catalunya, Las Ramblas sekä vanhakaupunki Barri Gòtic.

Hotel Best Mediterraneo

Hotel Best Mediterraneo

Salou

8,0Erittäin hyvä (171 asiakaspalautteet)

Palvelut (+32):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Salou. Lähin uimaranta sijaitsee 300 metrin päässä majoitusliikkeestä. 267 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2004. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Valitettavasti matkailijoiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Matkailijat voivat käyttää autotallia. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Osa palveluista on lisämaksullisia.

Hotel Best Jacaranda

Hotel Best Jacaranda

Costa Adeje

8,0Erittäin hyvä (4550 asiakaspalautteet)

Alkaen

Kokeile palveluihin kuuluvaa 4 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös sauna ja kuntosali. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Hotel Best Tenerife

Hotel Best Tenerife

Playa de las Americas

8,0Erittäin hyvä (3052 asiakaspalautteet)

Alkaen

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, sauna ja kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, ohjattu lastenhoito- ja kerhotoimintapalvelu ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Hotel Best 4 Barcelona

Hotel Best 4 Barcelona

Barcelona

8,0Erittäin hyvä (1387 asiakaspalautteet)

Alkaen

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna, kuntosali ja polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio julkisissa tiloissa. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin kohteisiin.

Best Punta Dorada

Best Punta Dorada

Salou

6,0Hyvä (3 asiakaspalautteet)

Palvelut (+35):

 • Elävää musiikkia
 • Teemapuisto

Hotel Best Auto Hogar

Hotel Best Auto Hogar

Barcelona

8,0Erittäin hyvä (72 asiakaspalautteet)

Alkaen

Seuraavat palvelut ovat saatavissa: ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin.

Best Costa Ballena

Best Costa Ballena

Costa Ballena

9,0Erinomainen (91 asiakaspalautteet)

Palvelut (+27):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Lasten kerho

Kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös vesiliukumäki ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort

Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort

Bávaro

9,0Erinomainen (8 asiakaspalautteet)

Palvelut (+31):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Mostrando 18 de 558 alojamientos

Kohteet, joissa on ketjun BEST HOTELS hotelleja

Nämä ovat kaikki kohteet, joissa on hotelliketjun BEST HOTELS hotelleja. Valitse suosikkisi ja tutustu hotelliketjun parhaisiin hotelleihin