Hotelliketjun Meliá Hotels Internacional hotellit

Hotelliketjun Meliá Hotels Internacional hotellit

Melia Hotels International on Mallorcalla vuonna 1956 perustettu hotelliketju. Melialla on tällä hetkellä  yli  300 hotellia ympäri maailman ja sen palveluksessa on noin 35 000 työntekijää. Ketjun omia tuotemerkkejä ovat Gran Melia, Melia Hotels & Resorts, ME by Melia, Innside, TRYP Hotels, SOL Hotels, Paradisus Resorts ja Sol Melia Vacation Club.

Ketjun Meliá Hotels Internacional parhaat hotellit

Hotelliketjun Meliá Hotels Internacional hotellissa majoittuminen on aina hyvä idea. Nämä ovat hotelliketjun parhaat hotellit, jotka olemme valinneet sinulle

Innside Cala Blanca

Innside Cala Blanca

Palmanova

9,0Erinomainen (1503 asiakaspalautteet)

Palvelut (+27):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, sisäuima-allas ja polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös concierge-palvelut ja juhlasali.

Melia Villaitana

Melia Villaitana

Benidorm

8,0Erittäin hyvä (3995 asiakaspalautteet)

Palvelut (+28):

 • Aktiviteetteja
 • Lasten kerho

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Jos mielesi tekee urheilla, voit pelata erän golfia ja kokeilla sen jälkeen palveluihin kuuluvaa 4 ulkouima-allasta. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Innside By Melia Alcudia

Innside By Melia Alcudia

Badia d'Alcúdia

8,0Erittäin hyvä (1770 asiakaspalautteet)

Palvelut (+38):

 • Elävää musiikkia
 • Lasten kerho

Hyödynnä ulkouima-allas ja terassi. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Melia Benidorm

Melia Benidorm

Benidorm

8,0Erittäin hyvä (4635 asiakaspalautteet)

Palvelut (+97):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Pysäköinti

Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa vartalohoidot ja kasvohoidot. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta tai 2 poreammetta. Myös yökerho on käytössäsi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Sol Falcó All Inclusive

Sol Falcó All Inclusive

Cala en Bosch

8,0Erittäin hyvä (2347 asiakaspalautteet)

Palvelut (+28):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Kokeile palveluihin kuuluvaa 7 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, maksullinen lastenhoitopalvelu ja pelihuone. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin.

Meliá Cala Galdana

Meliá Cala Galdana

Cala Galdana

9,0Erinomainen (1537 asiakaspalautteet)

Palvelut (+47):

 • Aktiviteetteja
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Sol Costablanca

Sol Costablanca

Benidorm

8,0Erittäin hyvä (1058 asiakaspalautteet)

Palvelut (+37):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Ihastuttava hotelli on tarkoitettu vain aikuisille ja sijaitsee kohteessa Benidorm. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on helpon kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Majoituspaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä tärkeimmistä viihdetarjonnan keskuksista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 6. 4 kilometrin päässä majoitusliikelta. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä hotellilta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 50. 0 kilometrin matka. 185 viihtyisää makuuhuonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2002. Lisäksi hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituspaikassa. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Vierailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä majoituspaikka tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

The Level At Melia Villaitana

The Level At Melia Villaitana

Benidorm

9,0Erinomainen (2 asiakaspalautteet)

Palvelut (+38):

 • Pysäköinti
 • Wifi

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Jos mielesi tekee urheilla, voit pelata erän golfia ja kokeilla sen jälkeen palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut.

Sol Milanos Pinguinos

Sol Milanos Pinguinos

Son Bou

8,0Erittäin hyvä (185 asiakaspalautteet)

Palvelut (+26):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Kohteessa Son Bou sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 7. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 20 metrin päässä majoitusliikkeestä. Asiakkailla on lentoasemalle noin 20 metrin matka. 597 viihtyisää huonetta tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Tämä majoituspaikka remontoitiin täysin vuonna 2000. Sekä kaapeli- että langaton yhteys on vieraiden käytettävissä yhteistiloissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Asiakkaat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että vierailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Vieraat arvostavat majoituksen järjestämää urheiluohjelmaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

Sol Beach House Ibiza - Adults Only

Sol Beach House Ibiza - Adults Only

Santa Eulalia del Rio

8,0Erittäin hyvä (1980 asiakaspalautteet)

Palvelut (+42):

 • Elävää musiikkia
 • Maksuton pysäköinti hotellissa

Kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja tanssisali.

Innside by Meliá Ibiza Hotel

Innside by Meliá Ibiza Hotel

San Antonio Bay

8,0Erittäin hyvä (693 asiakaspalautteet)

Palvelut (+23):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Sol House Ibiza sijaitsee San Antonion lahdella, ja sieltä on suora pääsy Cala Pinetin rannalle. Hotellissa on ulkouima-allas ja terassi, jolla on balilaisia vuoteita.

Sol Pelicanos Ocas

Sol Pelicanos Ocas

Benidorm

8,0Erittäin hyvä (8060 asiakaspalautteet)

Palvelut (+30):

 • Elävää musiikkia
 • Lasten kerho

Kohteessa Benidorm sijaitseva, ihastuttava majoitus sopii perheille erinomaisesti. 1. 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä majoituspaikkalta. Majoituspaikka sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 794 huoneesta. Majoitus on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituksessa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusHotelli on ylpeä voidessaan tarjota useita ateriointivaihtoehtoja, jotka tarjoavat herkullisia erikoisuuksia. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Matkailijoiden ei tarvitse lähteä mihinkään nauttiakseen erinomaisen aterian, sillä hotelli tarjoaa useita herkullisia vaihtoehtoja aterioille. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Melia Jardines Del Teide

Melia Jardines Del Teide

Costa Adeje

9,0Erinomainen (3361 asiakaspalautteet)

Alkaen

Kohteessa Costa Adeje sijaitseva, ylellinen majoitus sopii perheille erinomaisesti. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä majoitukselta. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen matkailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Lähin uimaranta sijaitsee 800 metrin päässä majoituspaikasta. Hotelli koostuu yhteensä 300 majoitustilasta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2001. Asiakkaat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikan majoitustiloissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Hotellissa on tarjolla vieraiden tarpeisiin suunniteltua viihdettä. Asiakkaat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

Meliá Atlántico

Meliá Atlántico

Isla Canela

9,0Erinomainen (2156 asiakaspalautteet)

Palvelut (+49):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: kuntokeskus, ulkouima-allas, sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, maksullinen lastenhoitopalvelu ja pelihuone. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin.

Melia Zahara Atlanterra

Melia Zahara Atlanterra

Tarifa

8,0Erittäin hyvä (69 asiakaspalautteet)

Palvelut (+35):

 • Aktiviteetteja
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: ulkotenniskentät ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, ohjattu lastenhoito- ja kerhotoimintapalvelu ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Estepona

8,0Erittäin hyvä (162 asiakaspalautteet)

Alkaen

Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös ulkotenniskentät ja kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, maksullinen lastenhoitopalvelu ja pelihuone.

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablo

Torremolinos

8,0Erittäin hyvä (2744 asiakaspalautteet)

Palvelut (+39):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Lasten kerho

Viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Torremolinos, on erinomainen vaihtoehto perheille. 1000 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva hotelli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 2 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähimmät julkiset liikennevälineet kulkevat kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Hotelli sijaitsee 20 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 7. 0 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 442 majoitustilaa. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 2002. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Lisäksi tämä lapsiystävällinen majoituspaikka antaa pyynnöstä käyttöön vauvasängyn pienille lapsille. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Majoituspaikan vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Sol Los Fenicios

Sol Los Fenicios

Almuñécar

9,0Erinomainen (395 asiakaspalautteet)

Palvelut (+30):

 • Ilmainen wifi
 • Uima-allas

Hyödynnä ulkouima-allas ja terassi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, maksullinen lastenhoitopalvelu ja televisio julkisissa tiloissa. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin kohteisiin.

Meliá Fuerteventura

Meliá Fuerteventura

Costa Calma

8,0Erittäin hyvä (3537 asiakaspalautteet)

Palvelut (+39):

 • Maksuton pysäköinti hotellin lähellä
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 4 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: vesiliukumäki ja ulkotenniskenttä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Melia Costa Del Sol

Melia Costa Del Sol

Torremolinos

9,0Erinomainen (4532 asiakaspalautteet)

Palvelut (+124):

 • Elävää musiikkia
 • Kuljetus rannalle

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntokeskus, ulkouima-allas ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenhoitopalvelu (lisämaksusta).

Sol Torremolinos Don Marco

Sol Torremolinos Don Marco

Torremolinos

8,0Erittäin hyvä (1038 asiakaspalautteet)

Palvelut (+38):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ulkouima-allas

Moderni hotelli Torremolinoksessa sijaitsee muutaman minuutin matkan päässä kaupungin keskustasta, aivan Playa de Bajondillon vieressä. Hotellin ympäristössä on paljon kauppoja, baareja ja ravintoloita, ja rannan kävelykatu, joka jatkuu idylliselle La Carihuelan kalastaja-alueelle ja Benalmádenan venesatamaan asti, on täydellinen kävelylenkkejä varten. Niin liike- kuin lomamatkailijat otetaan tässä tyylikkäässä, hyvin varustetussa hotellissa lämpimästi vastaan. Hotellin viehättävät, kauniisti kalustetut huoneet ovat varustukseltaan huippuluokkaa. Joistain huoneista avautuu upea näkymä merelle, uima-altaalle tai hoidettuun puutarhaan. Hotellissa vieraat voivat nauttia kansallisen ja kansainvälisen keittiön herkullisesta tarjonnasta teemaillallisineen. Tässä vaikuttavassa hotellissa on kuusi ulkouima-allasta, kaksi kahluuallasta ja lämmitetty sisäuima-allas sekä hyvin varustettu kuntosali, tenniskentät ja lapsille oma kerhonsa.

Me Sitges Terramar

Me Sitges Terramar

Sitges

Palvelut (+60):

 • Aktiviteetteja
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Voit hemmotella itseäsi, sillä kylpylän palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: ulkouima-allas, ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Sol Principe

Sol Principe

Torremolinos

8,0Erittäin hyvä (3893 asiakaspalautteet)

Palvelut (+39):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Lasten kerho

Kokeile palveluihin kuuluvaa 4 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös kuntosali ja polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja hääpalvelut.

Sol Puerto De La Cruz Tenerife

Sol Puerto De La Cruz Tenerife

Puerto De La Cruz

7,0Erittäin hyvä (38 asiakaspalautteet)

Palvelut (+33):

 • Ulkopysäköinti
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Hotel sijaitsee Teneriffan pohjoispuolella, Puerto de la Cruzin lomakeskuksen sydämessä. Hotellilla on uima-allas ja puutarha-alue.

Sol House Costa Del Sol

Sol House Costa Del Sol

Torremolinos

9,0Erinomainen (2378 asiakaspalautteet)

Palvelut (+55):

 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, maksullinen lastenhoitopalvelu ja pelihuone.

Sol Sun Beach Apartamentos

Sol Sun Beach Apartamentos

Costa Adeje

8,0Erittäin hyvä (18 asiakaspalautteet)

Alkaen

Hyödynnä ulkouima-allas ja terassi.

Sol Timor

Sol Timor

Torremolinos

8,0Erittäin hyvä (57 asiakaspalautteet)

Palvelut (+37):

 • Elävää musiikkia
 • Ulkopysäköinti

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkotenniskentät ja ulkouima-allas. Tämän huoneiston palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Me Ibiza

Me Ibiza

Santa Eulalia del Rio

9,0Erinomainen (1092 asiakaspalautteet)

Palvelut (+30):

 • Elävää musiikkia
 • Pysäköinti

Kylpylän rentouttaviin hoitoihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus, kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Sol Fuerteventura Jandia - All Suites

Sol Fuerteventura Jandia - All Suites

Jandia

7,0Erittäin hyvä (1082 asiakaspalautteet)

Alkaen

Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän huoneiston palveluihin kuuluu muun muassa maksullinen lastenhoitopalvelu, pelihuone ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Gran Meliá de Mar - The Leading Hotels of the World - Adults Only

Gran Meliá de Mar - The Leading Hotels of the World - Adults Only

Palma de Mallorca

9,0Erinomainen (1069 asiakaspalautteet)

Palvelut (+111):

 • Elävää musiikkia
 • Teemapuisto

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Tämän art deco -tyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio julkisissa tiloissa.

Melia Salinas

Melia Salinas

Costa Teguise

8,0Erittäin hyvä (3612 asiakaspalautteet)

Palvelut (+53):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Voit hemmotella itseäsi, sillä kylpylän palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: ulkotenniskentät ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Gran Meliá Sancti Petri Hotel & Golf

Gran Meliá Sancti Petri Hotel & Golf

Chiclana de la Frontera

9,0Erinomainen (1700 asiakaspalautteet)

Palvelut (+37):

 • Elävää musiikkia
 • Pysäköinti

Sol Torremolinos Don Pedro

Sol Torremolinos Don Pedro

Torremolinos

8,0Erittäin hyvä (1183 asiakaspalautteet)

Palvelut (+12):

 • Playa del Bajondillo (El Lido) kohteessa 517m
 • Playa de Playamar (El Retiro) kohteessa 889m

Sol Guadalupe

Sol Guadalupe

Magaluf

9,0Erinomainen (2420 asiakaspalautteet)

Palvelut (+45):

 • Ulkopysäköinti
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös vesiliukumäki. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja ohjattu lastenhoito- ja kerhotoimintapalvelu.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife

Playa de los Cristianos

8,0Erittäin hyvä (76 asiakaspalautteet)

Palvelut (+29):

 • Pysäköinti
 • Ilmainen wifi

Sol Lanzarote All Inclusive

Sol Lanzarote All Inclusive

Puerto Del Carmen

8,0Erittäin hyvä (4320 asiakaspalautteet)

Palvelut (+27):

 • Elävää musiikkia
 • Pysäköinti

Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelu ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: kuntosali ja polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Melia Marbella Banus

Melia Marbella Banus

Marbella

8,0Erittäin hyvä (1908 asiakaspalautteet)

Palvelut (+50):

 • Aktiviteetteja
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Ylelliseen Meliá Banusiin kuuluu 2 ulkouima-allasta, joissa on erillinen lastenalue. Maksuttomalla spa-alueella on sauna, turkkilainen sauna ja poreallas.

Sol Palmanova All Inclusive

Sol Palmanova All Inclusive

Palmanova

8,0Erittäin hyvä (25 asiakaspalautteet)

Palvelut (+34):

 • Elävää musiikkia
 • Pysäköinti

Kokeile palveluihin kuuluvaa 4 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös vesiliukumäki. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa pelihalli/-huone, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Meliá Cala D'or Boutique Hotel

Meliá Cala D'or Boutique Hotel

Cala d'Or

9,0Erinomainen (611 asiakaspalautteet)

Palvelut (+54):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: kuntokeskus, ulkouima-allas, sisäuima-allas. Tämän välimerellisen huoneistohotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Brasil 21 Convention Affiliated By Melia

Brasil 21 Convention Affiliated By Melia

Brasilia

8,0Erittäin hyvä (363 asiakaspalautteet)

Palvelut (+38):

 • Pysäköinti
 • Ilmainen wifi

Hotellissa on ravintola, aulabaari, uima-allas, kuntoilutila, parkkimahdollisuus (lisämaksu) ja business center. Huoneissa on ilmastointi, kylpyhuone hiustenkuivaajalla, TV, puhelin, internetyhteys (lisämaksu), 24 t huonepalvelu, minibaari, työpöytä ja tallelokero (lisämaksu). Osoite: SHS Quadra 6, Conj A, Bloc F, 70316-000 Brasilia, Brazil

Sol Sancti Petri Apartamentos

Sol Sancti Petri Apartamentos

Chiclana de la Frontera

8,0Erittäin hyvä (1035 asiakaspalautteet)

Palvelut (+39):

 • Maksuton pysäköinti hotellin lähellä
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha.

Sol Costa Atlantis Tenerife

Sol Costa Atlantis Tenerife

Puerto De La Cruz

8,0Erittäin hyvä (2169 asiakaspalautteet)

Palvelut (+29):

 • Elävää musiikkia
 • Pysäköinti

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: ulkouima-allas, poreallas, sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Sol Tenerife

Sol Tenerife

Playa de las Americas

8,0Erittäin hyvä (203 asiakaspalautteet)

Palvelut (+54):

 • Maksuton pysäköinti hotellissa
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös ulkotenniskentät ja höyrysauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Melia Koh Samui

Melia Koh Samui

Koh Samui

9,0Erinomainen (1543 asiakaspalautteet)

Palvelut (+36):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Pysäköinti

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: höyrysauna ja kuntosali. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, maksullinen lastenhoitopalvelu ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti lähellä sijaitseviin kohteisiin.

Sol House The Studio

Sol House The Studio

Magaluf

8,0Erittäin hyvä (752 asiakaspalautteet)

Palvelut (+27):

 • Elävää musiikkia
 • Teemapuisto

Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Melia Calvia Beach

Melia Calvia Beach

Magaluf

9,0Erinomainen (672 asiakaspalautteet)

Palvelut (+28):

 • Elävää musiikkia
 • Päiväkoti

Erityisesti perheille suunniteltu, mukava hotelli on kohteessa Magaluf. 350 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 2 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 50 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoituspaikka sijaitsee 10 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 29. 0 kilometrin matka. Majoitusliike on 14. 0 kilometrin päässä satamasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 316 viihtyisää huonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2016. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Tämän majoituksen yleiset tilat ovat esteettömät. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMatkailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Matkailijat arvostavat majoituspaikan ruokailumahdollisuuksia, jotka tarjoavat runsaasti eri ruoka- ja juomavaihtoehtoja. Majoituspaikka tarjoaa omat kokoustilat, jotka sopivat kaikenlaisten seminaarien, koulutusten tai kokousten järjestämiseen. Matkailijat voivat hemmotella itseään hyvinvointipalveluissa, joita majoituspaikka tarjoaa. Hotelli tarjoaa liikunta- ja vapaa-ajan ohjelmaa. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Majoitus tarjoaa erinomaisen illallisvaihtoehdon, joka vastaa kaikkiin vieraiden tarpeisiin. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

Hotel Don Pepe Gran Meliá

Hotel Don Pepe Gran Meliá

Marbella

9,0Erinomainen (1987 asiakaspalautteet)

Palvelut (+56):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Don Pepe Gran Meliá sijaitsee Marbellan Don Pepe -rannan viereisellä rantakadulla 15 minuutin kävelymatkan päässä Marbellan vanhastakaupungista. Hotellilla on 3 ulkouima-allasta ja spa. Jokaisessa ylellisessä huoneessa on suuri plasma-tv.

Sol Katmandu Park & Resort

Sol Katmandu Park & Resort

Magaluf

8,0Erittäin hyvä (2094 asiakaspalautteet)

Palvelut (+29):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Sol Cala D'or Apartamentos

Sol Cala D'or Apartamentos

Cala d'Or

8,0Erittäin hyvä (1121 asiakaspalautteet)

Palvelut (+33):

 • Allasbaari
 • Ulkouima-allas

Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän huoneiston palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut.

Gran Melia Palacio De Isora

Gran Melia Palacio De Isora

Guía De Isora

9,0Erinomainen (7728 asiakaspalautteet)

Palvelut (+44):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu yökerho, kuntokeskus ja ulkouima-allas. Tämän välimerellisen lomakeskuksen palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenhoitopalvelu (lisämaksusta).

Blue Sea Beach Affiliated By Meliá

Blue Sea Beach Affiliated By Meliá

Stalida

8,0Erittäin hyvä (762 asiakaspalautteet)

Palvelut (+44):

 • Maksuton pysäköinti hotellissa
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: kuntokeskus, ulkouima-allas, sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Hotel Hacienda del Conde Member of Meliá Collection

Hotel Hacienda del Conde Member of Meliá Collection

Los Silos

9,0Erinomainen (9 asiakaspalautteet)

Palvelut (+29):

 • Elävää musiikkia
 • Pysäköinti

Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Jos mielesi tekee urheilla, voit pelata erän golfia ja kokeilla sen jälkeen palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut.

Villa Le Blanc Gran Meliá

Villa Le Blanc Gran Meliá

Santo Tomás

9,0Erinomainen (1457 asiakaspalautteet)

Palvelut (+28):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Sol Beach House Menorca Adults Only sijaitsee Santo Tomásin ja San Adeodaton rantojen välillä 30 minuutin ajomatkan päässä Menorcan lentokentältä. Se tarjoaa ulkouima-altaan, kuntosalin ja terasseja, joilta on upeat näkymät Välimerelle.

Melia South Beach

Melia South Beach

Magaluf

8,0Erittäin hyvä (1045 asiakaspalautteet)

Palvelut (+24):

 • Elävää musiikkia
 • À la carte -ravintola

Kylpylän rentouttaviin hoitoihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: sauna ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös concierge-palvelut ja ostosmahdollisuudet. Hyödynnä kuljetukset 5 metriä säteellä.

Sol Wave House All Suites

Sol Wave House All Suites

Magaluf

8,0Erittäin hyvä (782 asiakaspalautteet)

Palvelut (+25):

 • Elävää musiikkia
 • Pysäköinti

Hyödynnä ulkouima-allas ja terassi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu concierge-palvelut, ostosmahdollisuuksia paikan päällä ja televisio yleisissä tiloissa.

Redlevel At Melia Palacio De Isora

Redlevel At Melia Palacio De Isora

Guía De Isora

Palvelut (+35):

 • Elävää musiikkia
 • Pysäköinti

Melia Danang Beach Resort

Melia Danang Beach Resort

Da Nang

Palvelut (+99):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Pysäköinti

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: kuntosali ja polkupyörien vuokraus. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Melia Dunas Beach Resort & Spa - All Inclusive

Melia Dunas Beach Resort & Spa - All Inclusive

Santa María

9,0Erinomainen (21 asiakaspalautteet)

Palvelut (+76):

 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 4 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: yökerho ja maksuton vesipuisto. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksuton lastenhoitopalvelu. Hyödynnä ilmaiset kuljetukset 5.00 km säteellä.

Gran Melia Xian

Gran Melia Xian

Xi'an

Palvelut (+67):

 • Yöelämä
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 12 poreammetta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: sauna ja kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Sol La Palma Apartamentos

Sol La Palma Apartamentos

Los Llanos

7,0Erittäin hyvä (15 asiakaspalautteet)

Palvelut (+84):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Pysäköinti

Voit rentoutua kylpylässä, jonka tarjoaa muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: kuntokeskus ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä ja hääpalvelut.

INNSiDE by Meliã Fuerteventura

INNSiDE by Meliã Fuerteventura

Costa Calma

6,0Hyvä (1 asiakaspalautteet)

Palvelut (+24):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ulkouima-allas

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas sekä vuokrattavia polkupyöriä. Tämän välimerellisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja ilmainen pääsy läheiselle kuntosalille.

Sol Barbados

Sol Barbados

Magaluf

9,0Erinomainen (10 asiakaspalautteet)

Palvelut (+32):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Hyödynnä kauden mukainen ulkouima-allas ja terassi. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut.

Melia Yangon

Melia Yangon

Yangon

Palvelut (+68):

 • Pysäköinti
 • Ilmainen wifi

Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Melia Llana Beach Resort & Spa (Only Adults)

Melia Llana Beach Resort & Spa (Only Adults)

Santa María

10,0Erinomainen (3 asiakaspalautteet)

Palvelut (+46):

 • Maksuton pysäköinti hotellissa
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: sauna ja kuntokeskus. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja kampaamo.

Sol Dunas - All Inclusive

Sol Dunas - All Inclusive

Santa María

8,0Erittäin hyvä (35 asiakaspalautteet)

Palvelut (+71):

 • Elävää musiikkia
 • Pysäköinti

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: maksuton vesipuisto ja ulkotenniskentät. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu. Hyödynnä ilmaiset kuljetukset 5 km säteellä.

Sol By Melia Marina Beach Crete

Sol By Melia Marina Beach Crete

Goúves

Palvelut (+25):

 • Aktiviteetteja
 • Pysäköinti

Serengeti Lodge Member of Melia Collection

Jännittävä safarista on ikimuistoinen kokemus, jota ei kannata jättää väliin. Myös seuraavat harrastukset kuuluvat hotellin palveluihin: ulkouima-allas ja kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Innside Calvia Beach

Innside Calvia Beach

Magaluf

9,0Erinomainen (1 asiakaspalautteet)

Palvelut (+19):

 • Elävää musiikkia
 • Allasbaari

Kokeile palveluihin kuuluvaa 4 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja ostosmahdollisuuksia paikan päällä.

Sol By Melia Kuta Bali

Sol By Melia Kuta Bali

Kuta

Palvelut (+47):

 • Pysäköinti
 • Ilmainen wifi

Kohteessa Kuta/ Legian sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 5. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraiden käytössä on yhteensä 100 makuuhuonetta. Majoituspaikkaa on viimeksi remontoitu vuonna 2011. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Vieraat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Lemmikit eivät ole sallittuja tiloissa. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat hyödyntää lentokenttäkuljetusta. Vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Liikematkailijat voivat hyödyntää kokoontumistiloja, jotka sopivat erinomaisesti seminaarien tai tilaisuuksien järjestämiseen. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Royal Service At Paradisus Palma Real - Adults Only All Inclusive

Royal Service At Paradisus Palma Real - Adults Only All Inclusive

Bávaro

Palvelut (+44):

 • Kasino
 • Maksuton pysäköinti hotellissa

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Tämän siirtomaatyylisen lomakeskuksen palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Gran Melia Arusha

Gran Melia Arusha

Arusha

Palvelut (+34):

 • Maksuton pysäköinti hotellissa
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Mostrando 18 de 558 alojamientos

Kohteet, joissa on ketjun Meliá Hotels Internacional hotelleja

Nämä ovat kaikki kohteet, joissa on hotelliketjun Meliá Hotels Internacional hotelleja. Valitse suosikkisi ja tutustu hotelliketjun parhaisiin hotelleihin