Hotelliketjun OHTELS hotellit

Hotelliketjun OHTELS hotellit

Ketjun OHTELS parhaat hotellit

Hotelliketjun OHTELS hotellissa majoittuminen on aina hyvä idea. Nämä ovat hotelliketjun parhaat hotellit, jotka olemme valinneet sinulle

Ohtels Les Oliveres

Ohtels Les Oliveres

El Perelló

8,0Erittäin hyvä (1210 asiakaspalautteet)

Alkaen

Ohtels Belvedere

Ohtels Belvedere

Salou

8,0Erittäin hyvä (2203 asiakaspalautteet)

Palvelut (+38):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Salou. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 350 metrin päässä majoituspaikasta. 396 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Hotellin rakennusvuosi on 1988. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki koko päivän. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään makuuhuoneeseen. Lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen asiakkaisiin. Majoitus on ylpeä voidessaan tarjota terveys- ja hyvinvointipalveluita, jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen ja edistävät vartalon terveyttä ja hyvää kuntoa.

Ohtels Campo De Gibraltar

Ohtels Campo De Gibraltar

La Línea De La Concepción

8,0Erittäin hyvä (175 asiakaspalautteet)

Palvelut (+34):

 • Lasten kerho
 • Ulkouima-allas

Mukava hotelli, jonka sijaintipaikka on La Linea de la Concepcion. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta on 2. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Majoitustilojen kokonaismäärä on 225. Majoitus rakennettiin vuonna 2005. Lisäksi majoitus tarjoaa Wi-Fi-yhteyden. Vastaanotto on auki koko päivän. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä majoituspaikassa.

Mar Y Golf

Mar Y Golf

Roquetas de Mar

7,0Erittäin hyvä (218 asiakaspalautteet)

Palvelut (+39):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Kodikas majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Roquetas de Mar. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 700 metrin päässä huoneistolta. 150 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vieraat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitusliike sijaitsee 300 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitusliike on 30. 0 kilometrin päässä satamasta. Majoitus koostuu yhteensä 120 huoneesta. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoitus ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Huoneisto sallii pienet lemmikit. Autoilevat matkailijat voivat hyödyntää myös pysäköintitiloja. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan liikematkailijoille suunnattuja tiloja. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

Ohtels La Hacienda

Ohtels La Hacienda

La Pineda

8,0Erittäin hyvä (1018 asiakaspalautteet)

Alkaen

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntokeskus, ulkotenniskenttä ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja pelihuone.

Ohtels Vila Romana

Ohtels Vila Romana

Salou

9,0Erinomainen (3039 asiakaspalautteet)

Palvelut (+42):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Täydellinen vaihtoehto perheille, ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Salou. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 5 kilometrin päässä majoituksesta. Majoitusliike sijaitsee 500 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on 430 mukavaa huonetta. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2002. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Vierailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Aika ei käy pitkäksi tässä majoituspaikassa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Hotelli tarjoaa terveys- ja hyvinvointipalveluita. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

Ohtels Carabela Beach

Ohtels Carabela Beach

Matalascañas

7,0Erittäin hyvä (1321 asiakaspalautteet)

Palvelut (+32):

 • Elävää musiikkia
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Ohtels Fenix Family

Ohtels Fenix Family

Roquetas de Mar

7,0Erittäin hyvä (278 asiakaspalautteet)

Alkaen

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Palveluihin kuuluu maksullinen kuljetus, jolla pääset helposti ostoksille.

Ohtels Villa Dorada

Ohtels Villa Dorada

Salou

8,0Erittäin hyvä (50 asiakaspalautteet)

Palvelut (+33):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Lasten kerho

Mukava hotelli kohteessa Salou. 300 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä hotellilta. Hotelli sijaitsee 1. 0 kilometrin säteellä tärkeimmistä joukkoliikenneyhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 150 metrin päässä majoituspaikasta. Tiloihin kuuluu yhteensä 260 viihtyisää huonetta. Internet-yhteys on tarjolla yleisissä tiloissa ja huoneissa niille vieraille, jotka haluavat pysyä yhteydessä. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä hotellissa. Majoituspaikka ei hyväksy lemmikkivieraita. Asiakkaat pääsevät nauttimaan herkullisista vaihtoehdoista illallisella, joka tarjoillaan miellyttävissä puitteissa. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi.

Ohtels Islantilla

Ohtels Islantilla

Islantilla

8,0Erittäin hyvä (818 asiakaspalautteet)

Palvelut (+36):

 • Elävää musiikkia
 • Lasten kerho

Ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Islantilla, on erinomainen vaihtoehto perheille. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 900 metrin päässä majoituspaikkalta. Majoituspaikka sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoitustilojen kokonaismäärä on 298. Majoitus on vuodelta 2005. Lisäksi tiloissa on käytettävissä langaton Internet-yhteys. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Illallispaikka kutsuu vieraat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Majoituspaikan viihdetarjonta on suunniteltu viihdyttämään kaikenlaisia matkailijoita. Aktiiviset vieraat voivat harrastaa useita eri urheilulajeja ja osallistua ohjelmaan majoituspaikassa.

Ohtels Gran Hotel Almeria

Ohtels Gran Hotel Almeria

Almería

8,0Erittäin hyvä (10 asiakaspalautteet)

Alkaen

Ohtels Cabogata

Ohtels Cabogata

Cabo De Gata

8,0Erittäin hyvä (587 asiakaspalautteet)

Palvelut (+42):

 • Elävää musiikkia
 • Lasten kerho

Mukava hotelli, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Cabo de Gata. 149 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on vuodelta 2005. Liikematkailijat voivat hyödyntää Internet-yhteyttä, joka on käytettävissä koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Hotelli ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Vieraat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat voivat halutessaan käyttää majoituspaikan omaa autotallia. Matkailijat voivat hemmotella makunystyröitään majoituspaikan ravintolatiloissa. Matkailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan majoituksen terveys- ja hyvinvointipalveluiden avulla. Osa palveluista on lisämaksullisia.

Ohtels San Anton Granada

Ohtels San Anton Granada

Granada

8,0Erittäin hyvä (434 asiakaspalautteet)

Alkaen

Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Granada. 500 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Vieraat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 10. 3 kilometrin päässä hotellilta. Lähimmät julkisen liikenteen yhteydet sijaitsevat 3. 5 kilometrin päässä majoituspaikasta. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 16. 0 kilometrin matka. Majoituksessa on 189 mukavaa majoitustilaa. Hotelli on perustettu vuonna 1992. Käytössä on Internet-yhteys langattomana ja kaapelilla. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Ei vauvasänkyä saatavilla tässä majoituksessa. Majoituksessa on esteettömät yleiset tilat. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Hotelli tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja. Vierailijat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Liikematkaajat arvostavat kokoustiloja ja -palveluita sekä liikematkaajille suunnattuja palveluita ja tiloja. Vieraat voivat nauttia herkullisista aterioista majoitusliikkeen ravintolassa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

Ohtels Mazagón

Ohtels Mazagón

Mazagón

8,0Erittäin hyvä (1354 asiakaspalautteet)

Palvelut (+28):

 • Elävää musiikkia
 • Lasten kerho

Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä majoitus, joka sijaitsee kohteessa Mazagon. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pääsevät tutustumaan suosituimpiin viihdetarjonnan keskuksiin 6. 0 kilometrin päässä. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 28. 0 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. 26. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 39. 0 kilometrin matka. Majoituspaikka on 6. 0 kilometrin päässä satamasta. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 387 makuuhuonetta. Majoituspaikka rakennettiin vuonna 2009. Julkisissa tiloissa on Wi-Fi-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Lemmikit eivät saa oleskella tiloissa. Vieraat saavat käyttää pysäköintialuetta. Matkailijat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Mostrando 18 de 558 alojamientos

Kohteet, joissa on ketjun OHTELS hotelleja

Nämä ovat kaikki kohteet, joissa on hotelliketjun OHTELS hotelleja. Valitse suosikkisi ja tutustu hotelliketjun parhaisiin hotelleihin