Hotelliketjun Senator Hotels and Resorts hotellit

Hotelliketjun Senator Hotels and Resorts hotellit

Ketjun Senator Hotels and Resorts parhaat hotellit

Hotelliketjun Senator Hotels and Resorts hotellissa majoittuminen on aina hyvä idea. Nämä ovat hotelliketjun parhaat hotellit, jotka olemme valinneet sinulle

Playasol Aquapark & Spa Hotel

Playasol Aquapark & Spa Hotel

Roquetas de Mar

8,0Erittäin hyvä (194 asiakaspalautteet)

Palvelut (+46):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Päiväkoti

Kohteessa Roquetas de Mar sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä majoitukselta. Lähin uimaranta sijaitsee 50 metrin päässä hotellilta. Hotelli koostuu yhteensä 313 majoitustilasta. Tässä majoituspaikassa on tehty parannustöitä vuonna 1998. Internet-yhteys (kaapeli ja langaton) on tarjolla kaikissa yleisissä tiloissa vieraille, joille yhteydenpito on tärkeää. Matkailijat otetaan vastaan aulan vastaanotossa, joka on auki 24 h vuorokaudessa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Hotelli myös sallii suuret lemmikit. Autolla saapuvat vieraat voivat tarvittaessa käyttää pysäköintialuetta. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Hemmottelua kaipaavat matkailijat voivat käyttää hyödykseen tarjottuja terveyspalveluja. Majoituspaikka tarjoaa viihdeohjelmaa ja vapaa-ajan toimintaa vieraiden iloksi. Hotelli tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu. **From 8th to 29th March, the outside pool will be closed due to maintenance works. Climated pool and outside jacuzzis will be operative.

Vera Playa Club Hotel - Naturista

Vera Playa Club Hotel - Naturista

Vera

8,0Erittäin hyvä (670 asiakaspalautteet)

Palvelut (+47):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Viehättävä lomakeskus, joka sijaitsee kohteessa Vera, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva lomakeskus on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Lähin uimaranta sijaitsee 10 metrin päässä majoitusliikkeestä. Tiloihin kuuluu yhteensä 281 viihtyisää majoitustilaa. Tämä majoitus remontoitiin täysin vuonna 1999. Käytettävissä on myös Wi-Fi-yhteys majoituspaikan yleisissä tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Ainoastaan suuret lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikan viihdetarjonta varmistaa, että tylsää hetkeä ei pääse tulemaan. Vieraat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Guadacorte Park Hotel

Guadacorte Park Hotel

Los Barrios

8,0Erittäin hyvä (347 asiakaspalautteet)

Palvelut (+46):

 • Maksuton pysäköinti hotellissa
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntokeskus, ulkouima-allas ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenhoitopalvelu.

Senator Huelva Hotel

Senator Huelva Hotel

Huelva

9,0Erinomainen (37 asiakaspalautteet)

Palvelut (+33):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Viehättävä hotelli sijaitsee kohteessa Huelva. 700 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 9 kilometrin päässä majoitusliikelta. 500 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen asiakkaat pääsevät tutustumaan alueeseen. Vieraiden käytössä on yhteensä 165 makuuhuonetta. Tätä hotellia on remontoitu vuonna 2005. Majoituspaikassa asuvat voivat pysyä ajan tasalla Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoitus ei ole lemmikkiystävällinen. Vieraat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Majoituspaikka tarjoaa kätevä sukkulabussipalvelun lentokentälle. Majoituspaikka tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Majoituspaikan tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vieraille. Osa palveluista on lisämaksullisia.

Playadulce Hotel

Playadulce Hotel

Aguadulce

8,0Erittäin hyvä (218 asiakaspalautteet)

Palvelut (+26):

 • Wifi
 • Uima-allas

Kohteessa Aguadulce sijaitseva, mukava hotelli sopii perheille erinomaisesti. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on kävelymatkan päässä useista kiinnostavista kohteista. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä hotellilta. Majoituspaikka sijaitsee 2. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituksessa on 237 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikka on täysin peruskorjattu vuonna 1996. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Kaikkiin makuuhuoneisiin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka tarjoaa esteettömät yleiset tilat ja 2 liikuntarajoitteisille soveltuvaa huonetta. Lisäksi tämä majoitus sallii suuret lemmikit. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Vierailijat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Alhaurín Golf

Alhaurín Golf

Alhaurín El Grande

8,0Erittäin hyvä (199 asiakaspalautteet)

Palvelut (+74):

 • Pysäköinti
 • Teemapuisto

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu ja vartalohoidot. Jos mielesi tekee urheilla, voit pelata erän golfia ja kokeilla seuraavia palveluja: ulkouima-allas, ulkotenniskenttä.

Condes De Urgel

Condes De Urgel

Lleida

8,0Erittäin hyvä (7 asiakaspalautteet)

Palvelut (+64):

 • Pysäköinti
 • Ilmainen wifi

Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut.

Hotel Cabo De Gata

Hotel Cabo De Gata

Cabo De Gata

7,0Erittäin hyvä (286 asiakaspalautteet)

Alkaen

Ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Cabo de Gata, on erinomainen vaihtoehto perheille. Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Vierailla on lentoasemalle noin 5. 0 kilometrin matka. Pieni, vain 10 makuuhuoneen majoituspaikka sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen. Vieraat voivat käyttää Wi-Fi-yhteyttä kaikissa tiloissa. Majoituksen vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Majoituspaikka tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Asiakkaat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan. Vieraiden käytössä on pysäköintitiloja. Vierailijat voivat nauttia herkullisen aterian majoituspaikan ravintolassa. Aika ei käy pitkäksi tässä hotellissa, sillä viihdetarjonnassa on runsaasti vaihtoehtoja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Playalinda Aquapark & Spa Hotel

Playalinda Aquapark & Spa Hotel

Roquetas de Mar

8,0Erittäin hyvä (519 asiakaspalautteet)

Palvelut (+49):

 • Ulkopysäköinti
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Täydellinen vaihtoehto perheille, mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Roquetas de Mar. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä hotellilta. Majoitus koostuu yhteensä 130 makuuhuoneesta. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 1997. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Lisäksi vastaanotto palvelee tiloissa koko päivän. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Rakennuksen yleiset tilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Majoituspaikassa on myös liikuntarajoitteisille soveltuva huone. Suuret lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Majoituksen tarjoamat ruokailuvaihtoehdot ovat tärkeitä monille vierailijoille. Asiakkaat voivat pitää hauskaa majapaikan viihdepalvelujen parissa. Vierailijat voivat harrastaa liikuntaa tai osallistua tiloissa järjestettävään toimintaan. Osa palveluista on lisämaksullisia.

Zimbali Playa

Zimbali Playa

Vera

8,0Erittäin hyvä (1572 asiakaspalautteet)

Palvelut (+51):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Mukava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Vera, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tiloihin kuuluu yhteensä 241 viihtyisää makuuhuonetta. Hotelli rakennettiin vuonna 2006. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Kaikki tämän esteettömän majoituspaikan kylpyhuoneet soveltuvat liikuntarajoitteisille käyttäjille. Lisäksi tämä majoitus sallii suuret lemmikit. Majoitus tarjoaa pysäköinti- ja autotallipaikkoja vieraiden käyttöön. Tässä majoituspaikassa asuvat vieraat voivat käyttää tarjottuja hyvinvointipalveluita. Asiakkaat voivat herkutella majoitusliikkeen ruokailuvaihtoehtojen aterioilla. Majoituksen vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että matkailijat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Hotel Virgen De Los Reyes

Hotel Virgen De Los Reyes

Sevilla

8,0Erittäin hyvä (161 asiakaspalautteet)

Palvelut (+57):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Viehättävän hotellin sijaintipaikka on kohde Seville. 2. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 3. 0 kilometrin päässä hotellilta. dkm bus metro} kilometrin säteellä on joukkoliikenneyhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Matkailijoilla on lentoasemalle noin 8. 5 kilometrin matka. Tämä majoituspaikka tarjoaa yhteensä 80 makuuhuonetta. Tämä hotelli remontoitiin täysin vuonna 2010. Kaikki vieraat voivat pysyvät ajan tasalla, sillä tiloissa on käytettävissä Internet-yhteys. Hotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Majoituspaikka ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Asiakkaat eivät häiriinny oleskelunsa aikana, sillä majoituspaikka ei ole lemmikkiystävällinen. Majoituksen palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Vieraat voivat käyttää majoitusliikkeen ruokapalveluja. Kokouspalvelut ja -tilat ovat kaikkien käytettävissä tilaisuuden luonteesta riippumatta. Joistain palveluista saatetaan periä lisämaksu.

Diverhotel Dino Marbella

Diverhotel Dino Marbella

Marbella

7,0Erittäin hyvä (768 asiakaspalautteet)

Palvelut (+56):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Hotelli, josta on suora yhteys upealle rannalle, sijaitsee vain 16 kilometrin päässä Marbellan keskustasta ja 7,1 kilometrin päässä Puerto Banúsista, lähellä useita golfkenttiä. Malagan lentoasema sijaitsee 67 kilometrin päässä. Tämä erityisesti perheitä ajatellen suunniteltu hotelli tarjoaa runsaasti vapaa-ajan palveluita, kuten uima-altaat, viihde-esitykset ja laajan valikoiman aktiviteetteja. Hotellissa on ulkouima-allas, jossa voi nauttia virkistävästä uinnista tai laskea vesiliukumäkeä, lämmitetty sisäuima-allas, jonka yhteydessä on poreallas, sekä lasten allas ja aurinkotuolit. Eri teemojen mukaan sisustetut perhehuoneet ovat taianomainen maailma, jossa lapset voivat ihailla ihmeellisimpiä dinosauruksia. Samalla niistä löytyy kaikki varusteet, joita tarvitset vierailusi aikana.Valoisassa noutopöytäravintolassa voit ihailla kokkausnäytöksiä. Ravintolavieraita pyydetään pukeutumaan asianmukaisesti.

Marbella Playa

Marbella Playa

Marbella

8,0Erittäin hyvä (113 asiakaspalautteet)

Palvelut (+53):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Tästä maineikkaalla Costa del Solilla sijaitsevasta hotellista on rantaan vain 50 metriä. Sijainniltaan rauhalliselta hotellilta on Marbellan ydinkeskustaan matkaa vain kuusi kilometriä, joten kaupungin viihdetarjontaankin on vaivatonta lähteä tutustumaan. Hotellilta on helppo pääsy alueen lukuisille nähtävyyksille, ravintoloihin, vilkkaisiin baareihin ja kiinnostaviin viihdepaikkoihin. Tämä viihtyisä hotelli toivottaa vieraansa lämpimästi tervetulleiksi. Kauniisti sisustetut vierashuoneet on varustettu kaikin miellyttävään asumiseen tarvittavin modernein mukavuuksin. Hotellivierailla on käytössään monipuoliset ravintola-, vapaa-ajanvietto- ja viihdepalvelut.

Senator Barajas

Senator Barajas

Madrid

8,0Erittäin hyvä (205 asiakaspalautteet)

Alkaen

Hyödynnä kauden mukainen ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä.

Diverhotel Nautilus Roquetas

Diverhotel Nautilus Roquetas

Roquetas de Mar

8,0Erittäin hyvä (964 asiakaspalautteet)

Palvelut (+47):

 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Ihastuttava majoitus, joka sopii erinomaisesti perheille, sijaitsee kohteessa Roquetas de Mar. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 5 kilometrin päässä historialliselta luksushotellilta. Lähin uimaranta sijaitsee 250 metrin päässä hotellilta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 207 makuuhuoneesta. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 2001. Asiakkaat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Majoituksen vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat voivat ottaa lemmikkinsä mukaan tähän majoitukseen. Tarjolla on ateriointivaihtoehtoja, jotka tekevät vieraiden majoituskokemuksesta täydellisen. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Aktiiviset vieraat voivat nauttia laajasta urheilu- ja ohjelmatarjonnasta. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Playacapricho Hotel

Playacapricho Hotel

Roquetas de Mar

8,0Erittäin hyvä (1752 asiakaspalautteet)

Palvelut (+35):

 • Aktiviteetteja
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Ihastuttava majoitus, joka sijaitsee kohteessa Roquetas de Mar, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva hotelli on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Useat julkiset liikennevälineet ovat vieraiden käytettävissä 5. 0 kilometrin päässä. Majoitusliike sijaitsee 30 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Kokonaisuutena tiloissa on 335 majoitustilaa. Tämä hotelli on remontoitu täysin vuonna 1998. Majoituspaikka on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Vieraiden erityistarpeet huomioiva majoituspaikka tarjoaa muutaman makuuhuoneen, joihin pääsee pyörätuolilla. Ainoastaan suuret lemmikit ovat sallittuja tässä hotellissa. Tiloissa on pysäköintialue ja autotallitiloja. Illallispaikka kutsuu asiakkaat nauttimaan uskomattoman aterian tyylikkäässä ilmapiirissä. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Liikunnanharrastajat voivat osallistua hotellissa järjestettävään vapaa-ajan toimintaan. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

Playaballena Aquapark & Spa Hotel

Playaballena Aquapark & Spa Hotel

Costa Ballena

8,0Erittäin hyvä (2085 asiakaspalautteet)

Palvelut (+35):

 • Aktiviteetteja
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Rannalla sijaitseva Playaballena Spa Hotel on Costaballenan golfkentän vieressä juuri Chipionan ulkopuolella. Siellä on spa, minigolfrata ja ulkouima-allas, jossa on vesiliukumäkiä.

Playacanela Hotel

Playacanela Hotel

Isla Canela

8,0Erittäin hyvä (1238 asiakaspalautteet)

Palvelut (+40):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Erityisesti perheille suunniteltu, mukava majoitus on kohteessa Isla Canela - Ayamonte. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 5. 9 kilometrin päässä majoituksesta. Lähin uimaranta sijaitsee 70 metrin päässä majoitusliikkeestä. 306 viihtyisää majoitustilaa tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen päivän päätteeksi. Majoituspaikka on perustettu vuonna 2002. Lisäksi käytettävissä on langaton Internet-yhteys yhteiskäytössä olevissa tiloissa. Asiakkaat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Valitettavasti vieraiden ei ole mahdollista saada vauvasänkyä pikkulapsille mihinkään majoitustilaan. Suuret lemmikit ovat sallittuja tiloissa. Vierailijat arvostavat myös pysäköintialuetta ja autotallitiloja. Lomakeskus tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Lomakeskuksen tarjoamat terveys- ja hyvinvointipalvelut takaavat täydellisen virkistäytymisen ja rentoutumisen. Lomakeskus tarjoaa laajan valikoiman ohjelmaa ja viihdettä, jotka sopivat erinomaisesti liikunnasta pitäville tai ulkoilusta nauttiville. Osa palveluista on lisämaksullisia.

Senator Cadiz Spa Hotel

Senator Cadiz Spa Hotel

Cádiz

8,0Erittäin hyvä (1069 asiakaspalautteet)

Palvelut (+36):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Cadiz. Majoituspaikassa on 91 mukavaa makuuhuonetta. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Majoitus ei hyväksy lemmikkivieraita. Käytettävissä on pysäköintimahdollisuusMajoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

Senator Parque Central Hotel

Senator Parque Central Hotel

Valencia

8,0Erittäin hyvä (1352 asiakaspalautteet)

Alkaen

Ihastuttava hotelli, jonka sijaintipaikka on Valencia. Hotelli sijaitsee 5. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikka koostuu yhteensä 192 majoitustilasta. Majoitus on perustettu vuonna 2001. Tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on auki 24 h vuorokaudessa. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Vieraat, jotka eivät ole eläinihmisiä, voivat nauttia vierailustaan, sillä lemmikit eivät ole sallittuja tässä hotellissa. Hotelli tarjoaa laajan valikoiman kokoustiloja ja liikematkailijan palveluita, jotka tarjoavat liikematkalle täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort

Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort

Torre Pacheco

8,0Erittäin hyvä (759 asiakaspalautteet)

Palvelut (+42):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Jos mielesi tekee urheilla, voit pelata erän golfia ja kokeilla seuraavia palveluja: ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus, ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Playabachata Spa Resort - All Inclusive

Playabachata Spa Resort - All Inclusive

Playa Dorada

8,0Erittäin hyvä (3 asiakaspalautteet)

Palvelut (+44):

 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Tämän art deco -tyylisen lomakeskuksen palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Senator Gran Vía 70 Spa Hotel

Senator Gran Vía 70 Spa Hotel

Madrid

8,0Erittäin hyvä (1380 asiakaspalautteet)

Palvelut (+79):

 • Yöelämä
 • Pysäköinti

Senator Gran Vía 70 Spa Hotel sijaitsee Gran Víalla Madridissa, 100 metrin päässä Plaza de Españasta. Hotellissa on teatteri ja kattoterassi, jolla on poreallas. WiFi on käytettävissä ilmaiseksi kaikissa tiloissa.

Senator Puerto Plata Spa Resort - All Inclusive

Senator Puerto Plata Spa Resort - All Inclusive

Playa Dorada

7,0Erittäin hyvä (21 asiakaspalautteet)

Palvelut (+91):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Kasino

Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta ennen kuin suuntaat kasinolle. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Senator Castellana

Senator Castellana

Madrid

8,0Erittäin hyvä (272 asiakaspalautteet)

Palvelut (+105):

 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Almuñecar Playa Spa Hotel

Almuñecar Playa Spa Hotel

Almuñécar

8,0Erittäin hyvä (1528 asiakaspalautteet)

Palvelut (+48):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Kohteessa Almuñecar sijaitseva, ihastuttava hotelli sopii perheille erinomaisesti. Lähin vieraiden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 19. 2 kilometrin päässä majoituspaikasta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 227. Tätä majoituspaikkaa on remontoitu vuonna 2004. Vierailijat pysyvät ajan tasalla, sillä julkisissa tiloissa on käytössä Internet langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituspaikan vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Vauvasänky pienille vieraille pyynnöstä. Yleiset alueet soveltuvat pyörätuolilla liikkuville henkilöille. Ainoastaan suuret lemmikit ovat sallittuja tässä majoituksessa. Majoituspaikan palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Vieraat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Illallisravintola tarjoaa upean aterian ja tyylikkään ilmapiirin. Hotellin monipuolinen viihdetarjonta takaa, että asiakkaat nauttivat vierailustaan. Kokoustilat kuuluvat hotellin varustukseen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

Mojácar Playa Aquapark Hotel

Mojácar Playa Aquapark Hotel

Mojacar

7,0Erittäin hyvä (23 asiakaspalautteet)

Palvelut (+97):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Pysäköinti

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntosali ja kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, maksullinen lastenhoitopalvelu ja pelihuone.

Playacartaya Aquapark & Spa Hotel

Playacartaya Aquapark & Spa Hotel

El Rompido

8,0Erittäin hyvä (1624 asiakaspalautteet)

Palvelut (+39):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Erityisesti perheille suunniteltu, viehättävä majoitus on kohteessa EL Rompido - Cartaya. 1. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin asiakkaat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 1. 2 kilometrin päässä hotellilta. Majoitusliike on 1. 5 kilometrin päässä tärkeimmistä julkisen liikenteen yhteyksistä. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitusliikkeestä. Hotellissa on 290 mukavaa makuuhuonetta. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2004. Internet-yhteys on käytettävissä julkisissa tiloissa langattomalla ja kaapeliyhteydellä. Majoituksen vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Tämä hotelli sallii yli 5 kg painavat lemmikit. Lisäpalveluna matkailijat voivat käyttää autotallitiloja. Vieraat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vierailijat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Viihdetarjonta ja sen monet vaihtoehdot tekevät varmasti vaikutuksen matkailijoihin. Liikematkaajat arvostavat majoituksen tarjoamia liikematkailijoiden tiloja, jotka sopivat kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hyvän ruoan ystävät arvostavat upeita vaihtoehtoja, joilla asiakkaiden makuhermoja hemmotellaan. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Diverhotel Aguadulce

Diverhotel Aguadulce

Aguadulce

8,0Erittäin hyvä (750 asiakaspalautteet)

Palvelut (+30):

 • Teemapuisto
 • Lasten kerho

Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Aguadulce. Lähin matkailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 11. 0 kilometrin päässä majoitukselta. Majoitusliike sijaitsee 50 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Hotelli koostuu yhteensä 160 majoitustilasta. Jatkuvaan laatuun panostava majoituspaikka on peruskorjattu täysin vuonna 2003. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi vierailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Hotellin vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden, jotta vieraiden tarpeisiin voidaan vastata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikkiin majoitustiloihin kuuluu vauvasänky pienille lapsille pyynnöstä. Majoituspaikka myös sallii suuret lemmikit. Hotelli tarjoaa useita erilaisia illallisvaihtoehtoja, jotta vieraat voivat nauttia vierailunsa kaikista osa-alueista. Vieraat voivat nauttia majoituksen viihdetarjonnan vaihtoehdoista. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Playacálida Spa Hotel

Playacálida Spa Hotel

Almuñécar

8,0Erittäin hyvä (1900 asiakaspalautteet)

Palvelut (+105):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Pysäköinti

Täydellinen vaihtoehto perheille, viehättävä hotelli, joka sijaitsee kohteessa Almuñecar. 2. 5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin uimaranta sijaitsee 100 metrin päässä majoitukselta. Hotellissa on yhteensä 325 mukavaa majoitustilaa. Majoituspaikan rakennusvuosi on 2004. Vieraat voivat pysyä ajan tasalla majoituspaikan yhteistilojen Internet- tai Wi-Fi-yhteyden avulla. Majoituspaikan vastaanotto palvelee ympäri vuorokauden. Majoituspaikan makuuhuoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Tämä hotelli sallii yli 5 kg painavat lemmikit. Hotellin palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Asiakkaat voivat nauttia majoituspaikan terveys- ja hyvinvointipalveluista. Majoituspaikka tarjoaa useita erilaisia elämyksiä illallisen nauttimiseen. Vierailijat nauttivat vierailustaan hotellissa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Liikematkailijoiden tilat ja palvelut ovat myös asiakkaiden käytössä. Majoituspaikka tarjoaa harvinaisen laajan valikoiman ohjelmaa sisä- ja ulkolajeissa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

Montanya Hotel & Lodge

Montanya Hotel & Lodge

Parque Natural del Montseny

7,0Erittäin hyvä (234 asiakaspalautteet)

Palvelut (+56):

 • Maksuton pysäköinti hotellissa
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: kuntokeskus, ulkouima-allas, sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut.

Hotel Playamarina Spa

Hotel Playamarina Spa

Isla Canela

8,0Erittäin hyvä (1024 asiakaspalautteet)

Palvelut (+81):

 • Aktiviteetteja aikuisille
 • Pysäköinti

Ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kohteessa Isla Canela - Ayamonte, on erinomainen vaihtoehto perheille. 4. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vieraden käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 800 metrin päässä hotellilta. Makuuhuoneiden kokonaismäärä on 142. Hotelli on vuodelta 2008. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi matkailijat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Vastaanotto on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Vauvasänkyjä saatavana lapsille pyydettäessä. Lemmikkiystävällinen majoitus sallii ainoastaan suuret lemmikit. Lisäksi majoituspaikka tarjoaa autolla saapuvien vieraiden käyttöön autotallin. Majoituksen asukkaat voivat nauttia hemmotella itseään oleskelunsa aikana, sillä terveyspalveluita on tarjolla runsaasti. Asiakkaat voivat kokea itse monet vaihtoehdot, joissa aterioista on mahdollista nauttia majoituspaikassa. Hotellin vaihtoehdot vapaa-ajan viettoon takaavat, että asiakkaat nauttivat huippuhauskasta kokemuksesta. Työasioissa matkustavat voivat hyödyntää majoituspaikan kokoustiloja. Joistain palveluista saatetaan veloittaa maksu.

Aparthotel Club Simo

Aparthotel Club Simo

Cala Millor

8,0Erittäin hyvä (49 asiakaspalautteet)

Palvelut (+39):

 • Maksuton pysäköinti hotellissa
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkotenniskentät, kuntokeskus ja sisäuima-allas. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihuone ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

Apartamentos Paraíso Playa

Apartamentos Paraíso Playa

Vera

9,0Erinomainen (179 asiakaspalautteet)

Palvelut (+50):

 • Teemapuisto
 • Pysäköinti

Nämä tilavat lomahuoneistot sopivat ihanteellisesti rentouttavaan lomanviettoon Andalusian auringossa. Ne ovat aivan rannan läheisyydessä, ja niissä on oma uima-allas.

Senator Granada Spa Hotel

Senator Granada Spa Hotel

Granada

8,0Erittäin hyvä (784 asiakaspalautteet)

Palvelut (+40):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Sisäuima-allas

Viehättävä hotelli, jonka sijaintipaikka on Granada. 200 metrin päässä kaupungin keskustasta oleva majoitusliike sijaitsee hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. 200 metrin säteellä on julkisen liikenteen yhteyksiä, joita käyttäen vierailijat pääsevät tutustumaan alueeseen. Majoitus koostuu yhteensä 83 huoneesta. Hotelli on erinomainen valinta, jos haluaa käyttää aikansa tuottavasti, sillä kaikissa tiloissa on Internet-yhteys. Vierailijat voivat ottaa yhteyttä vastaanottoon mihin tahansa aikaan päivästä. Majoituspaikan huoneissa huomioidaan lapset ja esimerkiksi vauvasängyn saa käyttöön tarvittaessa. Hotelli ei ole lemmikkiystävällinen. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoituspaikka saattaa veloittaa lisämaksun joistain palveluista.

Senator Marbella Spa

Senator Marbella Spa

Marbella

8,0Erittäin hyvä (971 asiakaspalautteet)

Palvelut (+36):

 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Tämä moderni hotelli kohoaa kätevällä paikalla keskellä Marbellaa, vain 300 metrin päässä hiekkarannalta. Hotellin naapurissa sijaitsevat Palácio de Congresos ja Marbella Exhibition Centre. Historiallinen keskusta, josta löytyy mm. Parque de Alameda ja muita nähtävyyksiä, on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.Hotelli on 56 kilometrin päässä Malagan lentoasemalta. Avarat ja mukavat huoneet ovat äänieristettyjä, ilmastoituja ja täysin varusteltuja, jotta voit nauttia olostasi ja rentoutua täysin.Ravintolassa on tarjolla laaja valikoima espanjalaisen ja kansainvälisen keittiön makuja sekä kokkausnäytöksiä. Kattoterassin ulkouima-altaalta on huikeat näkymät kaupungin yli ja Välimerelle. Yli 1 000 neliön suuruinen spa- ja hyvinvointialue tarjoaa aina uusia tapoja rentoutua. Hotelli on ihanteellinen kohde niin liikematkustajille kuin lomailijoillekin.Tule rentoutumaan sen upeaan Spa & Wellness -keskukseen.

The Residences at Mar Menor Golf & Resort

The Residences at Mar Menor Golf & Resort

Torre Pacheco

8,0Erittäin hyvä (202 asiakaspalautteet)

Palvelut (+48):

 • Maksuton pysäköinti hotellissa
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelu, vartalohoidot ja kasvohoidot. Jos mielesi tekee urheilla, voit pelata erän golfia ja kokeilla seuraavia palveluja: ulkouima-allas, ulkotenniskenttä. Tämän huoneiston palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja maksullinen lastenhoitopalvelu.

Caleia Talayot Spa Hotel

Caleia Talayot Spa Hotel

Cala Millor

8,0Erittäin hyvä (69 asiakaspalautteet)

Palvelut (+27):

 • Pysäköinti
 • Teemapuisto

Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, sisäuima-allas sekä kuntosali.

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Roquetas de Mar

8,0Erittäin hyvä (1 asiakaspalautteet)

Palvelut (+7):

 • Playa de Cantarrijan kohteessa 132789m
 • Playa Calaiza kohteessa 133609m

Apartamentos Playamarina

Apartamentos Playamarina

Isla Canela

8,0Erittäin hyvä (17 asiakaspalautteet)

Palvelut (+20):

 • Pysäköinti
 • Lemmikkieläimet on sallittu

Kodikkaan huoneiston sijaintipaikka on kohde Isla Canela - Ayamonte. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva huoneisto on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Lähin vierailijat käytössä oleva golfkenttä sijaitsee 4. 0 kilometrin päässä huoneistolta. 6. 0 kilometrin päässä on julkisen liikenteen yhteyksiä. Majoitusliike sijaitsee 7. 0 kilometrin päässä lähimmältä uimarannalta. Tämä huoneisto tarjoaa yhteensä 102 huonetta. Muiden tarjottujen palveluiden ja mukavuuksien lisäksi asiakkaat voivat käyttää julkisissa tiloissa Internetiä joko kaapeliyhteydellä tai langattomana. Huoneiston vastaanotto palvelee 24 h vuorokaudessa, joten vieraat ovat aina tervetulleita. Huoneisto tarjoaa erityisen perhehuoneen, jossa on vauvasänky. Majoitus myös sallii suuret lemmikit. Majoituksen palveluihin kuuluu vieraiden käytössä oleva autotalli. Rentoutusta kaipaavat matkailijat voivat valita erittäin laajasta terveyspalveluvaihtoehtojen tarjonnasta. Asiakkaat nauttivat vierailustaan huoneistossa, joka tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluja vapaa-aikaan. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

El Rompido

Palvelut (+2):

 • Tupakointi sallittu vain hotellin ulkopuolella
 • Español

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Vera

Palvelut (+2):

 • Tupakointi sallittu vain hotellin ulkopuolella
 • Espanja

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Canela - Ayamonte

Palvelut (+1):

 • Espanja

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Almuñécar

Palvelut (+2):

 • Tupakointi sallittu vain hotellin ulkopuolella
 • Espanja

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Aguadulce

Palvelut (+3):

 • Tupakointi sallittu vain hotellin ulkopuolella
 • Ilmainen wifi yleisissä tiloissa

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Ruleta Andalucia Senator Hotels and Resorts

Benalmádena

Palvelut (+5):

 • Ulkouima-allas
 • Tupakointi sallittu vain hotellin ulkopuolella

Senator Cala Millor Hotel

Senator Cala Millor Hotel

Cala Millor

Palvelut (+33):

 • Lemmikkieläimet on sallittu
 • Ilmainen wifi

Mostrando 18 de 558 alojamientos

Kohteet, joissa on ketjun Senator Hotels and Resorts hotelleja

Nämä ovat kaikki kohteet, joissa on hotelliketjun Senator Hotels and Resorts hotelleja. Valitse suosikkisi ja tutustu hotelliketjun parhaisiin hotelleihin