Sundowner Motel

Sundowner Motel

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}.

Sundowner Motel

Blenheim - Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Erittäin suosittu kohde!

3 majoitusta on varattu viimeisten 15 minuutin aikana kaupungista Blenheim

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Hyödynnä kauden mukainen ulkouima-allas ja puutarha. Tämän motellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja grilli.. Tällä majoituspaikalla ei ole Qualmark® -luokitusta. Asiakkaidemme hyödyksi olemme tehneet luokituksen oman luokitusjärjestelmämme perusteella.. Käytössäsi on matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti..

Miten päästä sinne

Blenheim - Katso kartta

Sundowner Motel sijaitsee keskustassa, ja Marlborough Art Society ja Pollard Park (puisto) 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä motelli sijaitsee 1,7 km:n päässä kohteesta Seymour Square (aukio) ja 1,9 km:n päässä kohteesta Millennium Art Gallery.. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin. Marlborough Art Society - 1 km / 0,6 mi Pollard Park (puisto) - 1 km / 0,6 mi Seymour Square (aukio) - 1,8 km / 1,1 mi Millennium Art Gallery - 1,9 km / 1,2 mi Marlborough Convention Centre - 2,1 km / 1,3 mi ASB Theatre Marlborough - 2,1 km / 1,3 mi Marlborough Museum - 3,1 km / 2 mi Omaka Aviation Heritage Centre - 4 km / 2,5 mi Omaka Classic Cars - 4,1 km / 2,5 mi Lawson's Dry Hills (viinitila) - 4,9 km / 3 mi Cloudy Bay Vineyards - 7,4 km / 4,6 mi Marlborough Golf Club - 7,6 km / 4,7 mi Fromm Winery (viinitila) - 7,7 km / 4,8 mi Montana Brancott (viinitila) - 8,5 km / 5,3 mi Bike 2 Wine - 9,3 km / 5,8 mi Lähimmät lentokentät ovat: Blenheim (BHE-Woodbourne) - 5,9 km / 3,7 mi Picton (PCN) - 22,1 km / 13,7 mi Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Blenheim (BHE-Woodbourne). . Kaupungissa Blenheim (Springlands).

Hotelli eroittuu muista…

Ihanteellinen hotelli lapsiperheille. Hotelli ja tilat suunnattu perheille ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille lapsille!

Tilat ja palvelut

Huoneisto 1 suuri parisänky ja 1 keskisuuri parisänky tai 1 keskisuuri parisänky ja 2 yhden hengen sänkyä 41 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala puutarhaan Majoitus - makuuhuone Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 26-tuumainen LCD-televisio, huippuluokan kanavat ja DVD-soitin Ruoka ja juoma – Keittiö, jossa on jääkaappi, liesi, uuni ja mikroaaltouuni Sängyt – Pimennysverhot ja lakanat Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja Käytännölliset yksityiskohdat – Silitysrauta/-lauta ja puhelin; ilmaiset vauvansängyt saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Lämmitys, tuuletin ja huonesiivous päivittäin Esteettömyys – esteetön suihku, pääsy pyörätuolilla ja tukikahvat kylpyhuoneessa Hyvä tietää – Lisä-/varavuoteita ei ole saatavilla Tupakointi on kielletty huoneessa, sopii lemmikeille Yksiö1 keskisuuri parisänky ja 1 yhden hengen sänky 32 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala puutarhaan Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 26-tuumainen LCD-televisio, huippuluokan kanavat ja DVD-soitin Ruoka ja juoma – Keittonurkkaus, jossa on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni ja ruoanlaittovälineet/astiat Sängyt – Pimennysverhot ja lakanat Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja Käytännölliset yksityiskohdat – Silitysrauta/-lauta ja puhelin; lisä-/varavuoteet ja ilmaiset vauvansängyt saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Lämmitys, tuuletin ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty huoneessa, sopii lemmikeille Huone1 suuri parisänky tai 2 yhden hengen sänkyä 40 neliömetrin kokoinen huone, josta on näköala puutarhaan Majoitus - makuuhuone Internet – Ilmainen Wi-Fi Ajanviete – 26-tuumainen LCD-televisio, huippuluokan kanavat ja DVD-soitin Ruoka ja juoma – Keittiö, jossa on jääkaappi, liesi, uuni ja mikroaaltouuni Sängyt – Pimennysverhot ja lakanat Kylpyhuone – Yksityinen kylpyhuone, poreamme Käytännölliset yksityiskohdat – Silitysrauta/-lauta ja puhelin; ilmaiset vauvansängyt saatavilla pyydettäessä Mukavuudet – Lämmitys, tuuletin ja huonesiivous päivittäin Hyvä tietää – Lisä-/varavuoteita ei ole saatavilla Tupakointi on kielletty huoneessa, sopii lemmikeille

Continental breakfasts are available daily from 7:30 AM to 9:00 AM for a fee..

Pysäköinti
Pysäköinti
Pysäköinti hotellin lähellä
Muut
Lämmitys
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Itsepalvelupesula
Pesula
Hissi
Vastaanotto
Vastaanotto
Tupakoitsijat
Hotellissa on tupakointialueita
Palvelut
Huonepalvelu
Pesula
Kassakaappi
Silitysrauta
Faksi/kopiokone
Matkatavarasäilytys
Lipunmyynti
Puutarha
Yleinen kylpylä
Retkien myyntipiste
Mikroaaltouuni
Grilli
Kahvinkeitin
Kuivausrumpu
Patio
Kausiluonteinen ulkouima-allas
Ravintolat
Aamiaispalvelu huoneeseen
Ravintola, jossa grilli
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Lähtöselvitys: 14.00–20:30
Uloskirjautuminen: 10.00–10:00
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
18
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:
Tekikö se sinuun vaikutuksen?

Epävarma? Katso muita majoituksia kaupungissa Blenheim

Katso kaikki majoitukset kohteessa Blenheim

  • Blenheim
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone