Royal Phawadee Village

Royal Phawadee Village

Aikuiset Aikuinen lapset alkaen asti

/yö

#{ forfait.selected_ff_days } päivän hissilippu

Hotelli + hissilippu

kokonaishinta yö kokonaishinta yölle

Valitettavasti hotellissa ei ole vapaita huoneita alkaen #{querystring.check_in} asti #{querystring.check_out}.

Royal Phawadee Village

Phuket - Phuket Katso kartta

Suosituimmat palvelut:

map

Katso kartta

Erittäin suosittu kohde!

4 majoitusta on varattu viimeisten 15 minuutin aikana kaupungista Phuket

Viimeisimmät mielipiteet hotellista

8 Erittäin hyvä
Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Erittäin hyvä

Perustuu 437 asiakaspalautteet

Arvostelut 4,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Sijainti

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Hiljaisuus huoneessa

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Huoneet

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Palvelu

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Hinta - Laatu

Arvostelut 4,5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

Siivous

Näytetään 5 merkittävää mielipidettä Tripadvisor-mielipiteiden kokonaismäärästä, joka on 437

M

MarjanMaz

Tukholma, Ruotsi

01/12/2017

Arvostelut 5 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Paras hotelli Phuketissa. Rakastimme sitä!”

Royal Phawadee Village on ihana. Keskellä Patongia ja upeassa trooppisessa tunnelmassa. Uima-allas on hämmästyttävä. Huoneet ovat tilavia, erittäin puhtaita, uskomattoman mukavia vuoteita. Pyyhkeet ja liinavaatteet ovat uusia ja tuoreita. Aamiainen on tarpeeksi hyvä. Pidin siitä, että kukko teki ... lisää

8

884douglasc

Singapore, Singapore

21/06/2018

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Nice rauhallinen paikka rentoutua”

Meillä oli hauskaa oleskella hotellissa. Meillä oli koko rakennus itsellemme ja poissa muista vieraista. Hyvä siivouspalvelu. Ainoa asia on, että aamiaisen on parannettava. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliaita.

D

Darwic

Dubai, Arabiemiirikunnat

26/02/2018

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Nautin oleskelua”

Sijainti oli hyvä, vaikka keskellä jokaista asiaa, kun annat sen on kuin pieni rauhallinen lomakeskus, henkilökunta ok, matkailutoimisto oli niin hyödyllinen antoi meille hyvää alennusta ja nainen työskentelee siellä on niin mukava, aamiainen perus, huone valo oli jotenkin huono ja kuumaa vettä t... lisää

M

mrobaidat

Barcelona, Espanja

06/02/2018

Arvostelut 4 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Trooppinen kylä Patongissa”

Erittäin mukava trooppinen kylä Patong Beachissa, sijainti on tämän hotellin kaikkein myydyin kohta ja trooppinen ilmapiiri, huoneet siistiä, mutta ne voisivat tehdä paremmin, hyttyset ovat puiden takia, mutta hyväksyttävät hyvin perusalennuksen.

M

Michael N

Jersey City, New Jersey

08/03/2018

Arvostelut 3 Yli 5 TripAdvisor asiakkaat

“Hyttyset metsästysmaalla”

Tärkeimmät asiat ovat täysin sopivat: mukavat vuoteet, kiinteä ilmastointi, mukava henkilökunta ja hyvä aamiainen. Mutta hotelli on nähnyt parempia päiviä, ja se tarvitsee remontin. En arvannut muotia kylpyhuoneessa ja satunnaista epämiellyttävää hajua erillisessä wc: ssä. Ärsyttävämpi asia kuite... lisää

Tietoja majoituksesta

Kuvaus

Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelu ja kasvohoidot. Palveluihin kuuluvat seuraavat harrastukset: ulkouima-allas, kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut.

Miten päästä sinne

Phuket - Phuket Katso kartta

Patongin ranta lähellä

Royal Phawadee Village sijaitsee lähellä rantaa ja sen läheltä löytyy muun muassa Royal Paradise Night Market ja Patongin ranta. Tämän kylpylälomaan soveltuvan hotellin lähellä sijaitsee muun muassa Thanon Bangla -katu ja Jungceylon Shopping Center.

Etäisyydet on laskettu linnuntienä hotellista kiinnostavaan kohteeseen tai nähtävyyteen eivätkä ne välttämättä kerro oikeaa reitin pituutta kohteeseen. Etäisyys pyöristetään lähimpään sataan metriin. Royal Paradise Night Market - 0,3 km Thanon Bangla -katu - 0,5 km Patongin ranta - 0,5 km Jungceylon Shopping Center - 0,7 km Banzaanin ruokamarkkinat - 0,9 km Bazaanin markkinat - 0,9 km Kalimin ranta - 1,5 km Simon Cabaret - 2,2 km Tri Trangin ranta - 2,8 km Freedom Beach - 3,6 km Patongin -kartingrata - 3,6 km Tiger Kingdom Phuket - 3,6 km Kathun vesiputous - 4,9 km Phuket Country Club - 5,1 km Karonin tori - 5,5 km Majoitusliikkeen ensisijainen lentokenttä on Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentokenttä) - 23,3 km.

Hotelli eroittuu muista…

Ihanteellinen hotelli lapsiperheille. Hotelli ja tilat suunnattu perheille ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille lapsille!

Tilat ja palvelut

Huone deluxe1 parisänky tai 2 yhden hengen sänkyä 30 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke tai terassi Majoitus - Erillinen oleskelutila Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – 29-tuumainen LCD-televisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Jääkaappi, minibaari, huonepalvelu ja maksuton pullovesi Sängyt – pimennysverhot Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku, kylpytakit ja tohvelit Käytännölliset yksityiskohdat – tallelokero, työpöytä ja puhelin; varavuode ja maksuton vauvansänky saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Suite Deluxe1 parisänky tai 2 yhden hengen sänkyä 54 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke tai terassi ja näköala uima-altaalle Majoitus - Erillinen oleskelutila Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – 29-tuumainen LCD-televisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Jääkaappi, minibaari, huonepalvelu ja maksuton pullovesi Sängyt – pimennysverhot Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku, kylpytakit ja tohvelit Käytännölliset yksityiskohdat – tallelokero, työpöytä ja puhelin; varavuode ja maksuton vauvansänky saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Villa1 parisänky 55 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke tai terassi ja näköala puutarhaan Majoitus - Erillinen oleskelutila Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – 29-tuumainen LCD-televisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Jääkaappi, minibaari, huonepalvelu ja maksuton pullovesi Sängyt – pimennysverhot Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku, kylpytakit ja tohvelit Käytännölliset yksityiskohdat – tallelokero, työpöytä ja puhelin; varavuode ja maksuton vauvansänky saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty Superiorhuone1 parisänky tai 2 yhden hengen sänkyä 20 neliömetrin kokoinen huone, jossa on parveke tai terassi ja näköala puutarhaan Majoitus - Erillinen oleskelutila Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – 29-tuumainen LCD-televisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Jääkaappi, minibaari, huonepalvelu ja maksuton pullovesi Sängyt – pimennysverhot Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku, kylpytakit ja tohvelit Käytännölliset yksityiskohdat – tallelokero, työpöytä ja puhelin; varavuode ja maksuton vauvansänky saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin Tupakointi on kielletty HuoneYksityinen parveke tai terassi Majoitus - Erillinen oleskelutila Internet – Ilmainen langaton internetyhteys Ajanviete – LCD-televisio ja kaapelikanavat Ruoka ja juoma – Jääkaappi, minibaari, huonepalvelu ja maksuton pullovesi Sängyt – pimennysverhot Kylpyhuone – Oma kylpyhuone, jossa on suihku, kylpytakit ja tohvelit Käytännölliset yksityiskohdat – tallelokero, työpöytä ja puhelin; varavuode ja maksuton vauvansänky saatavilla tarvittaessa Mukavuudet – Ilmastointi ja huonesiivous päivittäin

Majoitusliikkeen uima-altaalla sijaitseva ravintola, Lai Thai Restaurant, tarjoaa herkkuja joka makuun, ja sen erikoisuuksiin kuuluu thaimaalainen keittiö. Muihin palveluihin kuuluu huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin kello 6.
lisää

Pysäköinti
Pysäköinti
Pysäköinti hotellin lähellä
Wifi
Ilmainen wifi
Palvelut
Päiväkoti
Aamiaispalvelu huoneeseen
Huonepalvelu
Pesula
Kassakaappi
Kappeli
Lehtiä
Autonvuokraus
Pankkiautomaatti
Valuutanvaihto
Matkatavarasäilytys
Silityspalvelu
Lipunmyynti
Lukittavat lokerot
Puutarha
Yleinen kylpylä
Solarium
Terassit
Retkien myyntipiste
Lastenhoitopalvelu huoneessa
Myymälät
Turvapalvelu
Kahvinkeitin
Kuivausrumpu
Lääkäri
Postipalvelu
Lapsiturvalliset ovet
Lastenhoitopalvelu
Ympäri vuorokauden toimiva kuntosali
Liiketoimintakeskus
Konferenssikeskus
Kokoushuoneet
Baarit
Allasbaari
Välipalabaari
Baari
Kahvia ja teetä yleisissä tiloissa
Uima-altaat
Ulkouima-allas
Kahluuallas
Aurinkotuolit
Aurinkovarjot
Kuntosali ja SPA
Kuntosali
Hyvinvointi- ja hierontapalvelut
poreallas
Sauna
Muut
Ilmastointi
Lisäpalvelut
Pesulapalvelu
Päivittäinen siivouspalvelu
Pesula
Kuivausrumpu
Kuivapesu
Hissi
Vastaanotto
Ympärivuorokautinen vastaanotto
Vahtimestaripalvelu
Viihde
TV-huone
Biljardi
Myymälöitä hotellissa
Tietokonehuone
Kuljetus
Kuljetus lentokentälle
Kuljetus
Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet kielletty
Tupakoitsijat
Hotellissa on tupakointialueita
Ravintolat
Tapahtuma- ja juhlatilat
Ravintola, jossa buffetaamiainen
 Lähtöselvitys/Uloskirjautuminen
Lähtöselvitys: 14.00–16:00
Uloskirjautuminen: 12.00–12:00
 Vähimmäisikä rekisteriin ilman valvontaa
16
Caution :
#{ depositAmount } #{ depositCurrency } #{ depositType }
Modalité de paiement : #{ paymentMethods }
Date de paiement : #{ depositTime }
Yleistä
: #{numberOfPersons}
: #{floorNumber}
Numéro d'enregistrement touristique :
#{ registryNumber }
Nos locations comprennent :
Frais énergétiques
Frais de nettoyage
Frais de gestion et taxes
lisää

Huomioitavaa

Horaires d'arrivée et départ

Arrivée en dehors des horaires prévus / Remise des clés : #{ lateCheckin }

Numéro d'enregistrement touristique : #{ registryNumber }

Lopulliseen hintaan sisältyvät maksut:
Tekikö se sinuun vaikutuksen?

Epävarma? Katso muita majoituksia kaupungissa Phuket

Katso kaikki majoitukset kohteessa Phuket

  • Phuket
  • None - None
  • None Aikuinen
  • 1 Huone