Matkustajiemme mielipiteitä

Nämä ovat asiakkaidemme kommentteja ja arvosanoja laivasta Costa Victoria. Kuten huomaat, on siellä niin risuja kuin ruusujakin ja toivomme, että näiden asiakaspalautteiden avulla saat jonkinlaisen mielikuvan eri asiakasryhmien viihtymisestä laivalla ja ehkä ne auttavat sinua tekemään oman päätöksesi..

Tarkastetut mielipiteet: Asiakkaat ovat kirjoittaneet arvostelut matkustettuaan kanssamme.

7.3

Hyvä

perustuen 437 asiakaspalautteeseen

  • Kohteet
    8
  • Retket
    6
  • Hinta/Laatu
    7
  • Huonepalvelu
    8
  • Palvelu baareissa
    8
  • Palvelu ravintoloissa
    8
  • Iltaohjelma
    7
  • Ohjatut aktiviteetit
    7
  • Hytti
    7
  • Ruokailut
    7
  • Siivous
    8
  • Laivan varustelu
    7

T

8

Taran

2 aik

05/02/2019

Parasta ruoat ja ihanat tarjoilijat! Ihana ympäristö ja mielenkiintoiset retket!

Sekavuus palvelussa. Etukäteen kerrotaan yhtä ja laivalla tapahtuu toista. Myös rahastamista näkynyt, jolloin on selkeästi olleet vain rahat mielessä eikä asiakkaiden mieltymykset.

M

10

Matti

2 aik

19/07/2018

Leppoisa risteily Välimeren saarikohteissa, joihin ei muuten tulisi mentyä. Erinomaista ruokaa buffetissa 4 kertaa päivässä. Mukava hytti, siisti ja hyvä hyttipalvelu.

Jonottaminen Menorcalle pikkuveneisiin, joilla matkustajat kuljetettiin rantaan. Aamupäivän aikana maihin ei päässyt kovan ruuhkan takia, eikä viitsi jonottaa paria tuntia.

O

6

Oona

2 aik

30/06/2018

Kohteet olivat pääosin erittäin kauniita ja kiinnostavia - erityisesti Ibiza ja Tarragona ylittivät odotukset! Kohteissa oli sopivasti aikaa ja kulku laivalta varsinaisiin kohteisiin (shuttle bus, tender boats) oli hyvin järjestetty ja viestitty. Jonkin verran kohteissa harmitti ’siesta’ jonka aikana suurinosa liikkeistä ja palveluista oli suljettuna. Laivan ostosmahdollisuudet olivat hyvät.

Vastaanotto ja risteilyn aloitus antoi todella ala-arvoisen tunteen loman alulle. Aloitimme risteilymme Palmasta jossa vastaanotto oli surkea eikä laivayhtiön henkilökuntaa ollut vastassa. Terminaalivirkailija, joka ei puhunut englantia, otti laukkumme eikä antanut tästä mitään kuittia tai asiakirjoja vaan viittoi jatkamaan suoraan laivaan. Laivan turvatarkastuksessa meidät laitettiin oviaukkoon odottamaan eikä meille kerrottu syytä noin 15 min odotukseen. Lopulta maahantulovirkailija tuli tarkistamaan mieheni asiakirjoja ja kyseli useita kysymyksiä koska mieheni ei ole Schengen alueen kansalainen - tästä meille tuli hyvin alentava olo, aivan kuin olisimme laittomia maahanmuuttajia pyrkimässä laivaan. Odotuksen ja epäkohteliaan tenttauksen jälkeen pääsimme vihdoin turvatarkastukseen ja edelleen sisälle laivaan jossa edelleenkään emme saaneet mitään asiakirjoja, ovikortteja tai neuvoja. Jonotettuamme laivan palvelutiskille, saimme neuvoksi mennä suoraan hyttiimme. Hytistä löysimme laukkumme ja avainkortit sekä espanjankielisen päiväohjelman jota emme ymmärtäneet. Hytti oli odotuksiamme pienempi, ilma hytissä oli oudon kostea ja lattialla käveli ötökkä/hyönteinen. Ensimmäisen risteilyillan tunnelma oli totaalisesti pilalla, ja itku ei ollut kaukana - pettymys oli suuri ja tuolla hetkellä koko risteily kyseisellä laivalla tuntui huonolta ja ahdistavalta ajatukselta. Myöhästyimme pitkittyneen laivaannousun vuoksi myös illalliselta josta meidän käännytettiin pois oltuamme 45 min myöhässä kattauksen alkamisesta. Avoin buffet illallinen ei vastannut odotuksiamme jotka perustuivat aiempiin risteilykokemyksiimme muilta laivayhtiöiltä (kuten MSC ja Norwegian Cruise Line) - buffet valikoima Costalla oli huomattavasti suppeampi kuin kokemillamme muilla laivayhtiöillä jonka lisäksi ruokapisteisiin oli jatkuva jono. Yön yli nukuttuamme ja ensimmäiseen kohteeseen päästyämme tunnelma hieman parani mutta loppuristeilykään ei kyennyt parantamaan kokemustamme Costan huonosta laatutasosta ja suurilta osin töykeästä palvelusta (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta kuten oma huonepalvelijamme joka oli aina erittäin mukava, puhelias ja kohtelias). Kuntosali oli ahdas, pimeä ja laitevalikoimaltaan suppea, spa osasto oli risteilymme aikana remontissa.

L

9

Leena

2 aik

26/04/2018

Rento kansainvälinen tunnelma

Vähiten arvostettuja palveluita ovat: Retket

V

9

Valentin

3 aik

13/05/2020

Parhaiten arvioidut palvelut ovat: Huonepalvelu, Palvelu ravintoloissa, Siivous

Ei negatiivisia arvioita

A

8

ADRIANO

2 aik, 1 lapsi

29/03/2020

Parhaiten arvioidut palvelut ovat: Kohteet, Hinta/Laatu, Palvelu baareissa

Ei negatiivisia arvioita

A

10

Aleksei

2 aik

02/03/2020

Parhaiten arvioidut palvelut ovat: Hinta/Laatu, Palvelu ravintoloissa, Hytti

Vähiten arvostettuja palveluita ovat: Retket

C

6

Christian Richard Guenther

2 aik

28/02/2020

Parhaiten arvioidut palvelut ovat: Kohteet, Hinta/Laatu, Palvelu baareissa

Vähiten arvostettuja palveluita ovat: Hytti, Laivan varustelu, Retket

A

10

Abdessamad

2 aik

25/02/2020

Parhaiten arvioidut palvelut ovat: Kohteet, Retket, Hinta/Laatu

Ei negatiivisia arvioita

N

10

Nadezda

2 aik

24/02/2020

Parhaiten arvioidut palvelut ovat: Kohteet, Retket, Hinta/Laatu

Ei negatiivisia arvioita

Näytetään **##viewNumber##** / **455** kommentista

Joitakin tosiasioita ja lukuja Costa Victoria

Joitakin tosiasioita ja lukuja Costa Victoria

Uusittu
2018
Matkustajia
2394
Henkilökuntaa
790
Hyttien lukumäärä
964
Kansien lukumäärä
12
Laivan tekniset tiedot
Kuva  Costa Victoria

kaikki veneeseen liittyvä Costa Victoria