Oceania Cruises Your world. Your way.

Hakutulosta päivitetään
Odota pieni hetki ...

Oceania Cruises perustettiin 2002 kahden alan veteraanin, Joe Wattersin ja Frank Del Rion toimesta ja idea oli selkeä alusta alkaen: tarjota todellista laatua keskikokoisilla laivoilla kaikilla maailman valtamerillä. Ja siinä herrat onnistuivatkin mainiosta ja nyt varustamolla onkin tarjolla upeita aluksia ympäri maailman!

Erityistä huomioitavaa

Keskikokoiset alukset

Oceanian aluksista Regattaan, Insigniaan, Nauticaan ja Sirenaan mahtuu vain 684 matkustajaa ja jopa suurimpiin eli Marinaan ja Rivieraankaan ei oteta enempää kuin 1250. Tarkoitus on tarjota mahdollisimman henkilökohtaista ja korkealaatuista palvelua.

Hytit

Hytit ja sviittit ovat tyylikkäästi sisustettuja ja täyttävät luultavasti myös vaativampienkin  matkustajien toiveet.

Oceania Cruises

Keskikokoiset laivat, joissa kuitenkin suurten risteilyalusten tuntua. Oceania Cruisesin alukset  ovat tyylikkäästi sisustettuja ja tuovat matkustajien mieleen 1920-30 lukujen legendaariset valtamerien kiertäjät. Tällä kertaa kuitenkin huipputekniikalla varustettuna! Chaine des Rotisseurs -jäsenyys ...

Kylpylä

Oceania Cruises tarjoaa myös upean mahdollisuuden rentoutua korkeatasoisissa kylpylöissä, joten jos haluat takuuvarmasti irti arjesta, tässä Sinulle mainio vaihtoehto.

Gastronomia

Oceania Cruisesin ruokalistojen suunnittelijana on toiminut yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ranskalaisista kokeista , Jacques Pépin ja tulos on upea! Saattaa muuten olla jopa parasta ruokaa, mitä varustamoilla on tarjottavanaan, tiedä häntä...

Muita varustamoja

Tietoja päivitetään